Що відомо про жінку, яка розбила 20-річний шлюб Вакарчука: змолоду вчилася маніпулювати людьми

Святослав Вакарчук перебуває у стосунках з новою пасією майже рік. Хто вона і чим займається?

Влітку цього року стало відомо, що відомий український музикант Святослав Вакарчук розлучається зі своєю дружиною Лялею після 20 років спільного життя. У пари не було дітей, співак виховував падчерку. І здавалося, що нічого не передвіщає біди. Однак, виявилося, що зірка не був вірним коханій, і вже рік крутив роман з Євгенією Яцутою, яка народила йому первістка Івана.

Хто така Євгенія Яцута?

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Новій обраниці співака 38 років і вона є продюсеркою та директоркою компанії “Radioaktivefilm”. Виявилося, що фірма доволі крута, адже була задіяна у дуже прибуткових проєктах. Тільки за останні кілька років “Radioaktivefilm” сприяв виробництву таких фільмів і телесеріалів, як “Смерть Сталіна” Армандо Януччі; міні-серіал HBO “Чорнобиль”; і успішний французький телевізійний серіал останніх років, “Le Bureau des Légendes” від “Canal +”. “Radioaktivefilm” також має два незалежних художні фільми, спільно спродюсовані з Великобританією і США.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Варто відмітити, що жінка дуже освідчена. Євгенія отримала ступінь магістра у сфері психології, і тому не дивно, що з легкістю може впоратися з двома посадами, які вимагають постійної комунікації з людьми, до того ж творчими.

Пара поки що не воліє виходити разом у світ, але представники Святослава Вакарчука підтвердили стосунки Євгенії та співака. Також прозвучало прохання дати можливість зіркам зібратися з силами та насолодитися народженням сина. Вочевидь, Святослав не має наміру робити малюка публічною персоною, а зважаючи на обставини, це цілком зрозуміло та логічно.

Схожі статті