Перше та справжнє кохання Олі Мартиновської: що відомо про колишнього телезірки та причину розставання

Три роки Оля Мартиновська жила у шлюбі з колегою по професії.

Красуня Ольга Мартиновська полюбилася телеглядачам завдяки проєкту “Мастер шеф” на каналі “СТБ”. Спочатку жінка брала участь у шоу як учасниця. Її історія на передачі закінчилася перемогою, головним призом — навчання у Парижі улюбленої справи — та новими робочими пропозиціями.

У пізнішим сезонах Мартиновська повернулася до “Мастер шефа”, цього разу в якості судді та експерта. Її щирість та принциповість підкорили прихильників телешоу, й Ольга зібрала свою армію фанатів, які тепер активно слідкують за її життям, особливо за особистим.

Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво
Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво

Сьогодні Мартиновську часто сватають з її колегами — Володимиром Ярославським і Ектором Хіменесом Браво. З останнім Ольга дійсно досить тісно спілкується — ще з часів її участі у проєкті вони зблизилися та стали досить хорошими друзями.

З Ярославським Мартиновська також швидко знайшла спільну мову. Зараз вони підігрівають чутки про їхній роман фотографіями в соціальних мережах та спільними проєктами. Хоча прихильники все ще чекають зізнання від двох кулінарів — вони не розповідають, чи є між ними щось більше, ніж робота.

Ольга була одружена лише один раз. У 2015 році вонп почала зустрічатися з колегою по цеху Іваном Кобцем. А через рік у них народилася донька Віра.

Ольга Мартиновська з чоловіком
Ольга Мартиновська з чоловіком

Але в 2020 році пара оголосила про розлучення. Хоча, як виявилося, на той момент вони вже два роки як не жили разом. Іван просто перестав проводити час з дружиною і всього себе віддав роботі.

Схожі статті