Андрій Данилко пригорнув крихітного хлопчика та присвятив йому зворушливу публікацію: хто народив зірці сина

Таємне особисте життя Андрія Данилка завжди цікавило його прихильників. Попри образ яскравої шебутної провідниці, яка завжди могла похвалитися хвацьким побаченням, сам артист проявляв скромність залаштунками. Та лише одне фото дитини вивело на чисту воду нашу Сердючку.

Андрій Данилко. З юних років цей артист марив сценою і епоха 1990-х років стала для нього визначною. Нестандартний образ, гострий гумор та жарти з перцем дуже швидко прийшлися до душі українському глядачеві, втомленому монументальними телепрограмами про радянську Батьківщину, партію та комсомол.

Вєрка Сердючка з свою
Хто народив зірці сина

Вєрка Сердючка стала дуже швидко народною улюбленицею. З її характером стали ототожнювати й самого Данилка, який у житті виявився повною протилежністю своєї героїні.

Що відомо про особисте життя Андрія?

Відомому гумористу зараз 58 років. Фанатам важко повірити, що за все життя артист так і не зміг створити родини. Йому приписували роман спершу з його помічницею та сценічною напарницею на ім’я Геля. Коли за сценарієм Вєрка вирішила показати свою маму, то на мушці пильних прихильників опинилася Інна Білоконь. Раніше ще ходили чутки про те, що знаменитість береже вірність шкільному коханню.

Син Андрія Данилка

На фото, присвяченому святу Незалежності України артист у незмінному образі Вєрки Сердючки показав на руках маленького хлопчика.

“З Днем Незалежності. (На фото: Мудрість, Майбутнє та Вічність)”, – з гордістю написав шоумен під світлиною.

Звісно, у коментарях підписники почали вгадувати чи не є дитина рідною для Данилка:

  • “Син”
  • “Це ваш син?”
  • “То Комаров Дімка ще маленький”

Втім, сам артист цієї інформації не підтвердив. Натомість відомо, що досі чоловік холостякує. Живе легенда у своїй столичній квартирі на Хрещатику, якою дуже пишається. Про те, що насправді немає дітей – не шкодує, але й багато спілкуватися на цю тему не бажає.

Схожі статті