Як виглядає перша дружина Андрія Дикого? Покинув красуню заради Ребрик: “Не він перший, не він останній”

Коли відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вперше зустрілася з Андрієм Диким, обидва перебували у серйозних стосунках. Але кохання перемогло почуття провини та принципи. Як виглядає жінка, з якою Андрій жив до Лілії Ребрик?

Зустріч українського танцюриста Андрія Дикого та відомої акторки Лілії Ребрик прийшлася на момент, коли обидва знаходилися у цивільних шлюбах. Втім, це не завадило зіркам закохатися і наважитися покинути свої другі половинки.

Як виглядає перша дружина Андрія Дикого

Коли у фіналі ведучий шоу “Танці з зірками” об’явив про те, що Лілія та Андрій тепер чоловік та дружина, глядачі були у шоці. Хімія між ними звісно спонукала до думки, що між ними роман, але настільки швидко розвиваючихся стосунків не очікував ніхто.

Таким чином пара довела, що їхня зрада була непростою примхою або бажанням “стрибнути у гречку”, а зваженим так доленосним рішенням.

Як виглядає перша дружина Андрія Дикого

Перша дружина Андрія Дикого була його партнеркою по танцях, з якою він довгий час виступав на паркеті. Згодом вони разом викладали в танцювальній школі. Коли у чоловіка почалися стосунки з телеведучою, колишні коханці залишалися колегами.

Андрій Дикий та його колишня дружина Ірина

Це ніяк не турбувало Лілію, яка була дуже впевнена в собі і просто, без брехні говорила про те, як поцупила чоловіка в іншої. Говорить так:

“Не він перший, не він останній”

Зараз пара виховує двох дітей — Діану та Поліну. Старша вже знімається у кіно. У родини є велика квартира у центрі Києва та заміський будинок, де вони останнім часом багато часу проводять разом. Карантинні обмеження внесли свої корективи у життя зірок, які зайнялися огородництвом, власним садом, а також взялися робити велику кількість фотосесій. Андрій Дикий часто приходить до коханої у студію, і світиться перед камерами. Якщо це не кохання, тоді що?

Схожі статті