Ані Лорак після повернення в Україну відмінила концерти в Росії: Ігор Кондратюк добряче пропісочив співачку

Популярна співачка Ані Лорак знаходиться в центрі обговорень українських ЗМІ після її повернення з Росії в Україну. Зірка дала нове інтерв'ю, яке викликало неоднозначні враження у публіки, а ще більшу хвилю обурення здійняли вислови продюсера Ігоря Кондратюка в бік артистки.

Вже не перший рік Ані Лорак живе і працює в Росії. Туди вона переїхала у 2014 році через тиск з боку громадськості, спричинений непростими стосунками між країнами. Не всі земляки оцінили позицію виконавиці, тому вона врешті перебралася за кордон, а прийняли її там дуже тепло.

Зараз Кароліна є однією з головних зірок російської естради – вона регулярно відвідує світські заходи, їздить з гастролями, а також із задоволенням приймає різноманітні нагороди.

Ані Лорак
Ані Лорак відмінила концерти в Росії

Звісно, із загостренням суперечок навколо наболілої теми Ані Лорак призупинила концертну діяльність на Батьківщині. Але у серпні 2021-го вона нарешті дала масштабне шоу в Одесі, квитки на яке були розібрані миттєво, незважаючи на їхню немаленьку вартість. Ця подія дуже обурила Ігоря Кондратюка, який публічно назвав артистку “куркою, яка співає“.

Нову порцію критики від гострого на слівце продюсера співачка отримала, коли на екрани вийшло її інтерв’ю для програми “ЖВЛ” – перше інтерв’ю в Україні за останні 7 років.

Ігор Кондратюк висловився щодо концерту Ані Лорак в Україні
Ігор Кондратюк розкритикував Ані Лорак

Згодом після цього у себе в Інстаграмі Ані Лорак зробила ще одне важливе повідомлення:

“Моя улюблена пора року – осінь. Люблю багато гуляти і будувати плани… Іноді життя вносить свої корективи, та ми все одно дивимося з усмішкою в майбутнє і йдемо лише вперед. Мої дорогі глядачі з Воронежу, Краснодару і Ростову-на-Дону, найближчі концерти переносяться”, – написала зірка та уточнила для власників білетів, де можна побачити дати переносу.

Шанувальники у відповідь на це підтримали артистку компліментами, з якими важко сперечатися – виглядає вона неймовірно, хоча у її особистому житті зараз не найкращі часи. Справа в тому, що колишні чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу більше не збирається повертатися до неї та одружується на іншій. Детальніше про це у наступному відео:

Схожі статті