Молода дружина Віктора Павліка обрала ім’я для їхньої майбутньої донечки: співак залишився не в захваті

Відомий український співак Віктор Павлік нещодавно вчетверте став батьком. Сина артисту подарувала його молода дружина Катерина Репяхова, яка тепер мріє народити чоловікові ще й донечку. Жінка вже навіть обрала і розсекретила ім'я для майбутньої спадкоємиці.

Шлюб Віктора Павліка і Катерини Репяхової викликав бурхливу реакцію публіки. Справа в тому, що співак старший за свою обраницю на 28 років, а вона взагалі з самого початку була його відданою фанаткою. Поступово дівчина стала концертною директоркою артиста, після чого змінила статус коханки на статус законної дружини.

На момент початку стосунків пари Віктор Франкович був одружений на іншій жінці – Ларисі Созаєвій, з якою виховував сина Павла. В минулому році колишні пережили велике горе – життя їхньої спільної дитини забрала важка недуга. Хлопець був ще зовсім юним і вперто боровся, однак зусилля лікарів виявилися марними. Саме через цю подію Павлік відклав весілля з новою коханою, хоча офіційно вони вже одружені.

Катерина оточила Віктора своєю турботою, що допомогло йому легше пережити втрату сина, а влітку 2021-го вона зробила його молодим батьком – у подружжя народився хлопчик, якого назвали Михайлом. Ласкаво пара називає дитину Михасиком.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
У Віктора Павліка народився син

У соціальних мережах Репяхова розповідала підписникам, що це саме вона наполягла на імені Міша. В майбутньому дружина Павліка хоче подарувати йому ще двох малюків, причому вона вже знає, як їх назве. Так, ще до народження первістка Катерина ділилася з фанатами улюбленими іменами, якими планує наректи дітей:

“Міша, Люба, Вітя”.

Дружина Віктора Павліка обрала ім'я для їхніх дітей
Дружина Віктора Павліка обрала ім’я для їхніх дітей

Але якщо ім’я Михайло Віктору Франковичу сподобалося, то вибір імені для доньки йому не подобається.

Молода дружина Віктора Павліка видала ім'я майбутньої доньки
Молода дружина Віктора Павліка видала ім’я майбутньої доньки

Зазначимо, що Павлік і Репяхова – не єдина зіркова родина, в якій сталося поповнення у 2021 році. Детальніше про це на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті