У Софії Ротару з’явився молодий альфонс: обурений син співачки не змовчав та засудив ситуацію, що склалася

Після смерті єдиного чоловіка Анатолія Євдокименко Софія Ротару офіційно не перебувала з жодним чоловіком. Та навколо зірки ходять не надто приємні плітки щодо її особистого життя, адже не всі здатні повірити, що така розкішна жінка може бути 20 років самотньою.

Життя Софії Ротару постійно перебуває під прицілом фотокамер. Співачка чудово виглядає в свої 72 роки. Подейкують, що артистка буквально розцвіла через те, що в її житті з’явився молодий фаворит.

Коханець чи друг Софії Ротару?

Нинішнім супутником Софії Ротару називають колишнього соліста групи “Турбомода” Олександра Попова. Артист завжди захоплювався Ротару і запевняв, що любить Софію Михайлівну з дитинства. Пару років тому співак навіть запропонував зірці вийти за нього заміж. 33-річна різниця у віці Попова зовсім не бентежить. Він упевнений: саме з Ротару нарешті таки знайде своє щастя.

Софія Ротару
У Софії Ротару з’явився молодий альфонс

“А я люблю жінок старшого віку, з голлівудською посмішкою і божевільною енергетикою. Софія Михайлівна якраз така. Вона справжня мрія!”, – зазначив Олександр Попов.

Втім, Руслан Євдокименко захвату фанатів щодо налагодженого особистого життя його матері не розділив. Єдиний спадкоємець співачки спростував новину про роман Софії Михайлівни з Поповим і додав, що то все вигадки преси та шанувальників. Тож офіційна версія наполягає на тому, що між Ротару та молодим виконавцем нічого немає.

Нанадуємо, нещодавно ми писали про те, що у української Примадонни імовірно був ще один чоловік. Звали його Володимир Івасюк, і він вніс свою частину праці у розвиток кар’єри співачки. Його давно немає в живих, але багато хто вірить, що у пари навіть залишилася спільна донька. Ротару так і не спростувала новину про шлюб з Івасюком.

Софія Ротару
У Софії Ротару з’явився молодий альфонс

Втім, вона обіцяла розкрити всі карти, коли полишить сцену.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.