Молода наречена переможця “Голосу” Романа Сасанчина скаржиться на сімейне життя: “Не допомагає сім’ї взагалі ніяк”

Дівчина переможця шоу "Голос" Романа Сасанчина, яка зараз чекає на первістка від коханого, у своєму особистому блозі познайомила підписників зі своєю родиною та розповіла про найдорожчих людей. Аня багато часу проводить з маленькою племінницею, поки готується стати мамою.

Наприкінці серпня дев’ятнадцятирічний переможець шоу “Голос країни” та “Голос Діти” Роман Сасанчин розповів своїм прихильникам, що зараз він готується вперше стати батьком: разом із дівчиною Іванкою вони очікують первістка. Ця новина шокувала не лише користувачів мережі, які слідкують за творчістю хлопця, а й самого юного виконавця і його близьких.

Роман зізнавався, що надзвичайно хвилювався перед тим, як розповісти мамі про новий статус бабусі. Але жінка разом із батьком лише зраділи, коли дізналися про майбутнього про онука.

23-річна дівчина Сасанчина Іванна також спочатку злякалася, коли побачила на тесті дві смужки. Кохана зірки “Голосу” мала певні проблеми зі здров’ям, тож була впевнена, що завагітніти у цей період точно не зможе. Але доля склалася інакше, хоча молоді батьки з радістю чекають на малюка.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною
Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною

Зараз майбутня мама багато часу проводить з родиною, яка допомагає дівчині готуватися до нового статусу. Особливо Іванка обожнює гратися з маленькою племінницею. Вона приділяє їй увесь свій вільний час, оскільки мама дівчинки працює закордоном і не має змоги активно брати участь у вихованні свого чада.

Іванна разом із племінницею
Іванна разом із племінницею

Кохана Сасанчина також розповіла, що вважає батька племінниці безвідповідальною людиною, тому що він абсолютно не цікавиться дитиною та не бере ніякої участі в її дозвіллі чи навчанні. Чоловік платить аліменти, але це досить незначна сума, якої не вистачає, щоб забезпечити дитину, тож її мамі довелося поїхати працювати в іншу країну.

Скріншот з Інстаграму нареченої Романа Сасанчина
Скріншот з Інстаграму нареченої Романа Сасанчина

Дівчина впевнена, що вони разом із Романом будуть чудовими батьками і в них обов’язково все вдасться.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.