Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин взяв на руки чарівну дівчинку, в якої його очі: став молодим татом

Молодий український співак і переможець вокального шоу "Голос країни" Роман Сасанчин разом зі своєю нареченою знаходиться в очікуванні первістка. Фанати спантеличені тим, що обраниця Романа ще не народила, а він вже носить на руках маленьку дівчинку наче тато.

Роман Сасанчин підкорив глядачів “Голосу країни” не лише талановитим вокалом. Ще безліч дівчат захоплюються ним, як чоловіком – молодий, перспективний, привабливий. Втім, його серце вже зайняте – герой статті заручений зі старшою на 4 роки дівчиною Іванною. Кохану він вперше офіційно представив під час інтерв’ю у програмі “ЖВЛ”. Сталося це близько року тому.

Пара запевняла, що не поспішатиме з весіллям та дітьми, однак реальність виявилася іншою. Наприкінці весни 2021-го Рома освідчився Іванці, а вже наприкінці літа вони повідомили про майбутнє поповнення в родині. Закохані чекають на донечку, яка має народитися взимку.

Роман Сасанчин з дівчиною Іванною
Наречена Романа Сасанчина Іванна

За словами нареченої переможця “Голосу”, вони й самі не чекали, що все станеться так швидко. Справа в тому, що Іванна має певні проблеми з жіночим здоров’ям. Навіть лікар попереджав їх, що спроб завагітніти може бути багато, перш ніж це станеться, але доля майже одразу подарувала парі можливість стати батьками, чому вони дуже щасливі.

У Романа Сасанчина буде дитина
У Романа Сасанчина буде дитина

І хоча час народження малюка ще не настав, в Інстаграмі Сасанчина та його обраниці почала з’являтися маленька дівчинка 2-3 років. Вони проводять з нею майже весь час та ніяк не можуть натішитися. Цього разу Іванна опублікувала світлину, на якій Роман тримає крихітку на руках, пригорнувши до себе.

Роман Сасанчин став татом
Роман Сасанчин – молодий тато

У багатьох фанатів склалося враження, наче співак вже тато, з чим важко сперечатися, тож його кохана поспішила пояснити – це її племінниця Мілана, яка зараз у них гостює. Молоді люди щасливі няньчитися з дитиною, яка трохи натренує їх перед народженням власної.

Схожі статті