На пам’ять від чоловіка: чому Тіна Кароль була вимушена підтримувати зв’язок з екс-дружиною Євгена Огіра?

Коли з життя пішов чоловік Тіни Кароль Євген Огір, вся країна співчувала поп-діві, яка витратила свого коханого. Тоді ніхто не помітив ані судових розбірок навколо спадку продюсера, ані людей, з якими співачку зіштовхнула її несправедлива та жорстока доля.

Друзі покійного продюсера та чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра згадують, що той все життя мріяв стати батьком та головою сім’ї. Та коли в нього та його цивільної дружини народився первісток, він надав перевагу шукати щастя деінде. Варто віддати належне, його справжнє кохання зустрілося набагато пізніше в особі майбутньої поп-діви.

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль отримала у спадок від чоловіка його колишню

У молодого підприємця та артистки народився хлопчик на ім’я Веніамін, але насолодитися сімейним життям чоловіку не судилося — невдовзі він дізнався про рак шлунку, яким захворів, і через декілька років пішов з життя.

Тіна Кароль та колишня її чоловіка були вимушені спілкуватися

У маленького Веніаміна, окрім його матері та далеких родичів нікого не залишилося. Хлопчику звісно був необхідний тісний зв’язок з кимось, крім Кароль. Поп-діва потурбувалася про це, і організувала для Вені зустрічі з його рідним братиком від іншої жінки.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль отримала у спадок від чоловіка його колишню

Тим паче, що дитина була не набагато старша за її єдиного спадкоємця. Співачка розповідала, що вона з радістю приймала хлопчика у гості, а вдома в них було підготовано для нього ліжко. Тіна зазначила, що не спілкується з мамою дитини, але це неможливо, зважаючи на те, що хлопчик залишався на ніч в неї вдома. Тож якийсь зв’язок, але вона точно підтримувала з колишньою Євгена.

Нагадуємо, що у Євгена Огіра також була законна колишня дружина на ім’я Дарина. Тіна була змушена зустрітися з нею, коли її чоловік був на порозі смерті. Вона подзвонила жінці і попросила приїхати її до німецької поліклініки, де лікувався Євген.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.