Суперблондинка Оля Полякова об’явила, що виходить на сцену востаннє: “Номерів більше не побачите”

Оля Полякова відома українська співачка, яка виступає на сцені не перший рік. Втім, все має своє завершення, навіть зіркова кар'єра. Артистка розповіла, що планує дати останнє шоу. Чому зірка вирішила відмовитися від мрії - читайте далі у нашому матеріалі.

Оля Полякова – справжня українська Суперблондинка. Вона енергійна, стильна та має унікальний талант в усіх своїх образах виглядати на всі 100%. Артистку знають і чекають у багатьох містах. Втім, знаменитість повідомила не дуже радісну новину для своїх прихильників. Зірка розповіла, що збирається дати останнє шоу. Чому так склалося і як буде виглядати фінальний виступ співачки?

Оля Полякова об’явила, що виходить на сцену востаннє

Оля Полякова більше не Королева ночі

Артистка напряму у сторіз в інстаграмі зізналася про те, що тепер не буде виступати. Останнє шоу вирішила поп-діва дати у кінці жовтня цього року.

Оля Полякова об’явила, що виходить на сцену востаннє

“Королева ночі буде гратися в останній раз… Цих прекрасних номерів ви більше не побачите”, – емоційно розповідає знаменитість.

Співачка каже, що таке рішення було взято через те, що вона з командою буде створювати нову концертну програму. Працювати буде дуже скоро над новими номерами. Що очікувати від шоу – поки таємниця. Артистка вся у роботі зараз.

Як змінювався образ Олі Полякової: від кокошників до діадеми

Старт кар’єри Олі Полякової почався саме з образу Суперблондинки, яка могла похизуватися найвичурнішим кокошником. Втім, після 2014 року артистка вирішила пропрацювати свій стиль та разом з хітом “Королева ночі” трансформувала повністю імідж. Тепер її блондинисту шевелюру прикрашає діадема. Разом з новим шоу вона проїхала майже всю Україну.

Оля Полякова об'явила, що виходить на сцену востаннє
Оля Полякова об’явила, що виходить на сцену востаннє

Тепер себе відчуває поп-діва зовсім інакше. Вона відкрила нову історію своєї творчості піснею “Доросла дівчинка”, а ще дала Маші Єфросиніній інтерв’ю, в якому підняла актуальні жіночі теми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.