Оксана Марченко вперше показала обличчя онука: телеведуча стала бабусею та влаштувала нащадку розкішне життя

Цього року відома українська телеведуча Оксана Марченко вперше стала бабусею: її старший син від першого шлюбу Богдан та невістка Катерина народили хлопчика, якого назвали на честь вітчима — Віктора Ведмедчука. Тепер головна паломниця України наньчиться з нащадком.

Останні два роки у житті Оксани Марченко та її родини сталося багато важливих подій. На тлі конфлікту з українською владою та хейту зі сторони аудиторії вони переживали найщасливіші моменти.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка
Оксана Марченко вперше показала обличчя онука

Так, старший син Оксани від першого шлюбу Богдан одружився на дівчині на ім’я Катерина. Весілля було неймовірно розкішним, зіграно на широку ногу. У якості ведучого на тожество був запрошений Григорій Решетник, який залюбки взяв на себе цю роль.

А через 9 місяців на світ з’явився первісток Богдана і перший онук Оксани Марченко — Віктор. Хлопчика назвали на честь голови сімейства Віктора Медведчука. У професійній сфері Оксани також сталося багато змін. Зірка присвятила себе релігійний тематиці і створила авторську програму.

Оксана Марченко показала обличчя онука

Телеведуча є активною користувачкою соціальних мереж, адже там просуває свій проєкт. Нещодавно на особистій сторінці Оксани Марченко в Instagram з’явилася нова фотографія, на якій вона постала з онуком на руках. Варто відмітити, що інтер’єр кімнати, в якій сфотографувалася Оксана може здивувати. Біля розкішного різного крісла — панорамні вікна, підлога з мармуровою мозаїкою, а за вікном розкішний сад, за яким пильно стежать робітники.

Що й казати про елементи декору, які можуть коштувати по декілька тисяч доларів. Не можна звернути увагу і на ікону, вартість якої також сягає декількох зарплат рядового українця.

Але малятку, звісно, усе це не важливо, адже він на руках в улюбленої бабусі, яка дуже його любить.

Схожі статті