Ольга Сумська ніжно привітала маму з днем народження, але забула покликати сестру Наталю: конфлікт між ріднею загострився

Актриса Ольга Сумська поділилася у своєму особистому блозі фотографіями зі святкування дня народження мами. Жінка прийшла привітати маму разом із чоловіком та доньками. Однак старша сестра Наталя не потрапила на знімки, скоріш за все акторка вирішила провідати найріднішу людину окремо.

14 жовтня 88 день народження святкує заслужена акторка та мама Ольги та Наталі Сумських Ганна Іванівна Сумська. Привітати жінку приїхала її молодша донька, відома своєю видатною роллю Роксолани, разом із чоловіком Віталієм Борисюком і доньками Анною та Антоніною. Остання приїхала на свято до бабусі з Москви. Зараз дівчина живе в іншій країни разом із чоловіком, актором Володимиром Ягличем, якому подарувала доньку та сина.

Ольга Сумська з чоловіком і доньками привітала маму з днем народження
Ольга Сумська з чоловіком і доньками привітала маму з днем народження

На спільних фотографіях, якими Ольга поділилася у своєму особистому блозі, не помітно її старшої сестри Наталі. Як відомо, жінки зараз мало спілкуються і навіть конфліктують одна з одною. Напруження в стосунках між найріднішими жінками почалося декілька років тому.

Першою причиною сварок між сестрами Сумськими стали політичні погляди. Ольга не відмовляється від ролей у серіалах та кінофільмах російського виробництва, чого Наталя не розуміє та не підтримує такої позиції. Також старша не розуміє, навіщо Оля ділиться буквально кожним своїм кроком у соціальних мережах.

Ольга Сумська з чоловіком і доньками привітала маму з днем народження
Ольга Сумська з чоловіком і доньками привітала маму з днем народження

До речі, можливо Наталя просто не хотіла фотографуватися разом із ріднею, оскільки вона не полюбляє “світитися” у всесвітній павутині, а своє особисте життя зазвичай приховує і від громадськості, і від прихильників. Хоча також має сторінки в соціальних мережах.

Підписники Сумської долучилися до привітань легендарної театральної акторки та мами двох талановитих доньок та побажали міцного здоров’я і довгих років життя.

Схожі статті