Галкін зняв на відео, як насправді Басков співає наживо під акомпанемент Пугачової: “Співак на трієчку”

Відомий російський гуморист Максим Галкін привітав натурального блондина Миколу Баскова з днем народження, опублікувавши в мережі запис його виступу під акомпанемент Алли Пугачової. Фанати вже влаштували бурхливе обговорення вокальних даних іменинника.

15 жовтня Микола Басков святкує свій день народження – артистові виповнилося 45. З такої нагоди його вітають безліч зіркових друзів, до яких приєднався і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін.

Так, на власній сторінці в Інстаграмі гуморист виклав раритетне відео, на якому Басков проникливо виконав популярний романс “Только раз бывают в жизни встречи”, а Примадонна прикрасила його спів своєю грою на роялі:

“Дорогий друг мій! Щасливий тебе вітати! Ми тебе обожнюємо всією родиною! Бажаю тобі, щоб голос летів, життя било ключем, а ти був як завжди мудрий і веселий! Рідкісні кадри. Січень 2012 року. Ми в гостях у наших близьких друзів. Миколу попросили заспівати, а Алла взялася підіграти. Враховуючи, що репетицій не було, вийшло чудово”, – написав Галкін.

З ним дійсно важко не погодитися, хоча серед коментарів під публікацією можна зустріти кардинально різні думки – не всі оцінили золотий голос Росії:

  • “Кричить, але не співає”;
  • “Може ж коли хоче, коли ж це було? Зараз що попало виконує”;
  • “Який огидний голос”;
  • “Ось цей репертуар Баскову краще пасує, а попси і без нього вистачає. Дурню всіляку співати – тільки час гаяти”;
  • “Що ж ви так кричите, Микола! Де вас так навчили кепсько співати?”;
  • “Алла Борисівна талановита в усьому, а Басков-то співак на трієчку”, – пишуть підписники.
В мережі розкритикували співи Миколи Баскова наживо
В мережі розкритикували співи Миколи Баскова наживо

Зазначимо, що у свої 45 Микола ще не одружений, але за його плечима все ж таки є один невдалий шлюб, у якому народився єдиний син артиста. Це було давно, але хрест на особистому житті Басков не ставить і морально вже готується до глобальних змін. Детальніше у відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Це могли бути квіти від коханого: чому 38-річна Огнєвіч досі незаміжня – повна версія співачки

Злата Огнєвіч неодноразово намагалася побудувати стосунки, проте всі її спроби закінчувалися повним крахом. Чому досі незаміжня, хоча так давно цього хоче?

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?