Бідна Елла: чому Дан Балан покинув молоду дружину зі скандалом, а потім залишив все, щоб повернутися до неї

Про особисте життя Дана Балана українським журналістам майже нічого невідомо, але у Молдові він був популярним ще задовго до того, як про нього дізналася тут. Тому у пресі є багато згадок про його сім'ю, любовні драми та романтичні пригоди. Щоб дізнатися, що сталося з його дружиною читайте статтю.

Відомому молдавському виконавцю Дану Балану приписували безліч романів. За думкою фанатів, в нього були інтрижки і з Вірою Брежнєвою, і з Тіною Кароль та менш відомими дівчатами, як Люся Чеботіна. Однак, на батьківщині музиканта відомі справжні деталі його особистого життя. Так, 10 років тому у Молдові прогримів скандал пов’язаний із розлученням Дана та його першої дружини.

Що накоїла Елла?

Чому Дан Балан покинув молоду дружину зі скандалом, а потім залишив все, щоб повернутися до неї

Подейкують, що у двотисячних співак одружився на румунській моделі Еллі Крупеніній. Дівчина була до безтями закохана у починаючого виконавця і народила йому первістка Алана. Дан не з чуток знає, що пресу в особисте життя пускати не можна, бо потім її звідти не виженеш.

Його матір Людмила є зіркою молдавського телебачення, тому в нього був прекрасний приклад, який він намагався наслідувати. Але деяких речей приховати не вдалося через балакучість інсайдерів.

Чому Дан Балан покинув молоду дружину зі скандалом, а потім залишив все, щоб повернутися до неї ? Ймовірний син Дана Балана

Так, оточення співака говорить про те, що Елла настільки сильно ревнувала свого коханого, що той не витримав і попросив неї розлучення. Це стало ударом для молодої жінки. Через певний час співаку прийшла вкрай погана звістка, поки він гастролював по світу зі своїми хітами. Йому повідомили, що його колишня дружина намагалася звести рахунки зі своїм життям. Він скасував усі концерти та повернувся додому.

Причиною такого вчинку вважають нерозділене кохання до колишнього чоловіка. Згодом Елла переїхала з сином до Ізраїлю, далі їхній слід губиться. У цій справі також була велика плутанина. Спочатку вважали, що героїнею скандалу стала Христина Руссу, наступна дівчина Дана, але вона спростувала цю новину. Чого Елла не зробила навіть після років експлуатації цієї теми пресою.

Схожі статті