Як реагує Оля Полякова на витівки доньки

Донька Олі Полякової Маша останнім часом дивує мережу відвертостями.

Днями українська співачка Оля Полякова виклала у себе на сторінці у мережі Instagram відео. На якому записано як співає її старша донька Маша. У підписі до відео зірка зауважила, що до цього моменту взагалі не знала, що її донька співає, а тим паче, що вона сама зібрала гурт. Зірка також зауважила, що пишається самостійністю власної доньки і пообіцяла її підтримувати.

 

 

У коментарях прихильники Олі Полякової теж похвалили її доньку за самостійність та цілеспрямованість і оцінили, що дівчинка непогано співає. Знайшлися і такі, хо зауважив, що у зіркової мами голос набагато кращий. А дехто поцікавився звідки у Олі Полякової цей запис. На що зірка відповіла, що у сторіз Маші і сказала, що сама не чула повну версію композиції. Деякі підписники підтримали зіркову маму, розповівши, що теж багато чого дізнаються про своїх дітей з різних джерел, а не від них самих.

Нагадаємо, що раніше донька Олі Полякової Маша взяла участь у челенджі, умовою якого було відповідати на провокативні запитання при мамі. Ще однією умовою відео було загинати пальці, якщо щось з того, про що запитують робив.

Таким чином зіркова мама з’ясувала, що її 14-річна донька цілувалася з дівчиною і втікала з дому. Сказати, що зірка була шокована, нічого не сказати.

Також зазначимо, що це не перша ситуація, коли Оля Полякова дізнавалася щось нове про свою доньку. Раніше у родині зірки спалахнув скандал через те, що донька співачки не спить вночі, не прибирає і дивиться порносайти. Ось що з приводу цього сказала сама Оля Полякова: «Добрий вечір всім. Година ночі. Я хочу показати вам цього підлітка, який в якійсь відмові весь час. І вона не хоче, щоб я забирала в неї телефон. Година ночі, вона не спить».

На звинувачення у безладі Маша відповіла, що половину кімнати прибрала, а решту закінчить прибирати завтра вранці. Також дівчинка зазначила, що у їхній родині всі дивляться пікантні відео.

Далі у хід пішли звинувачення у обмеження її свободи, оскільки зіркова мама не дозволяє доньці користуватися мережею Telegram і перевіряє всі повідомлення Маші.

Словом, донька відомої співачки поводиться так, як і будь-який підліток, відстоюючи свій особистий простір.

Схожі статті