Анна Різатдінова полишила немолодого багатія та заговорила про шлюб з кухарем: не мільйонер, але хвацький

Анна Різатдінова відома українська спортсменка, яка свого часу зажила, як справжня Попелюшка. Вона зустріла свою половинку серед непростих чоловіків. Заміж зірку покликав дуже заможний чоловік, старший за гімнастку на 24 роки. Втім, Анна вирішила рухатися далі у стосунках.

Спортсменка, гордість України Анна Різатдінова вирішила не обмежуватися олімпійськими досягненнями. Вона пішла далі та спробувала себе на телебаченні. Одним з яскравих її візитів на телеканал стала участь у кулінарній програмі інфотеймент шоу “Твій день”. Готувала у студії знаменитість не сама. Ментором став шоумен та переможець 5-го сезону “МастерШеф” Євген Клопотенко.

Анна Різатдінова
Анна Різатдінова полишила немолодого багатія

Якщо ви думаєте, що зустріч сталася виключно для того, щоб навчити Анну правильно нарізати овочі чи бланшувати продукти, то ви помиляєтеся. У травні цього року на шоу “Твій день” популярний кухар прийшов на зйомки з мамою. Ведучі не втрималися розпитати родину, чи правда, що знаменитий вихованець Ектора-Хіменеса Браво досі не зробив жодній жінці пропозицію руки та серця.

Євген Клопотенко у фіналі 5 сезону МастерШеф
Анна Різатдінова полишила немолодого багатія

Як виявилося – ні. Все через роботу та щільний графік зайнятості. Саме тому “засватали” кулінару нашу олімпійську призерку. Під час готування обіду, Різатдінова відзначила, що потенційна дружина Клопотенка буде дуже щасливою жінкою – їй не потрібно буде готувати та стирчати вечорами на кухні.

Анна Різатдінова полишила немолодого багатія

Що відомо про перший шлюб Анни Різатдінової?

Першим обранцем артистки став Олександр Онищенко. Особистість непроста. Крупний бізнесмен та політик, за словами Анни, розгледів у ній чистоту і зрозумів, що вона саме та дівчина, яку гроші не зіпсували.

Анна Різатдінова полишила немолодого багатія

Втім, гімнастка не була у захваті від стосунків. Вона розповідала, що ледь не втратила себе, а ще її обурювало, що медіа на фоні пліток про її впливового обранця геть забули про те, що вона – гордість України.

Схожі статті