Олега Винника спіймали на обмані: стосунки головного вовка країни і його вовчиць погіршуються через гроші

Улюбленець української публіки Олег Винник потрапив у немилість власних фанатів. Зараз користувачі мережі масово залишають під публікаціями артиста невдоволені відгуки та коментарі, які мають привернути його увагу. Що сталося між кумиром мільйонів та його фан-базою, читайте у статті.

17 жовтня улюбленець української публіки Олег Винник повідомив, що скасовує свої концерти у Запоріжжі. Причину такого вчинку він, звісно, пояснив — ларингіт, який не дає йому змоги співати професійно. Аудиторія дуже засмутилася через цю новину, адже тисячі фанатів очікували на цей захід.

Наступного дня повелитель вовчиць вразив шанувальників ще більше неприємним повідомленням — співак повністю скасував усі концерти і вже не через хворобу горла.

Фанати не повірили Олегу Виннику

На особистій сторінці співака в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація щодо скасування усіх наступних концертів Олега Винника і про те, що він переносить їх на березень. Тобто гроші за придбані квитки повернуті не будуть.

Звісно це дуже непроста ситуація, адже гроші у касу збирають організатори, а не сам артист. Тим не менш обуренню аудиторії немає меж. А деякі вирішили з’ясувати, чи взагалі не обманює їх артист. Мовляв, вчора був ларингіт, сьогодні виступав у Харкові, а завтра вже пандемія. Подібних висловлювань під публікацією артиста купа.

Олега Винника спіймали на обмані

Мабуть тому піар-менеджер Олега Винника повністю відключив можливість коментувати його публікацію. Чи допоможе цей трюк допомогти врятувати репутацію артиста та заспокоїти натовп сказати важко, але раніше співак зарекомендував себе, як дуже відповідальна людина.

Нагадуємо, що Олег Винник не скасував виступу у Маріуполі навіть коли дізнався про смерть своєї мами з новин. Лише наступного дня він повернувся на батьківщину, щоб попрощатися з нею.

 

Схожі статті