Довгоочікуване поповнення в родині Влада Ями: хореограф з дружиною щасливі та питають, як назвати

Відомий український хореограф і суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма повідомив про довгоочікуване поповнення в родині. Тепер їх не троє, а четверо. Танцюрист разом з дружиною Ліліаною не приховують свого щастя та питають у підписників, як назвати нового члена сім'ї.

До одруження Влада Яму називали одним з найгарячіших і найзавидніших холостяків країни, а коли він офіційно став сім’янином, то його разом з коханою охрестили однією з найкрасивіших і найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Цей статус подружжя щоразу підтверджує спільними фото та відео в соціальних мережах, де вони також діляться з фанатами важливими новинами з сімейного життя.

Нещодавно закохані збентежили більше півмільйона своїх фоловерів, коли опублікували в соцмережі чорно-білу світлину з певною недосказаністю в підписі:

“Ми прийняли серйозне рішення”.

Декого з коментаторів ця заява налякала – мовляв, пара натякає на розлучення. Інші ж порахували, що родина чекає на поповнення, і мали рацію.

Цього разу в Інстаграмі Влада Ями з’явилося фото з чарівним щеням породи пушон – помісь бішон фрізе та пуделя. Хореограф разом з Ліліаною тримають тваринку на руках, яка так дивиться в камеру, наче позує.

“Я упирався два роки, але вони були в більшості… Ні, я люблю собак, але з нашим  графіком був впевнений, що це неможливо. А потім згадав, що життя одне, вирішив піддатися дружині та сину і… Здається, тепер ми ще більше щасливі. Разом. Дякуємо за розумну і виховану дівчинку. І давайте разом придумаємо їй яскраве ім’я! Ваші варіанти!”, – написав Яма у підписі до кадру.

Влад Яма повідомив про поповнення в родині
Влад Яма повідомив про поповнення в родині

Ліліана у власному профілі теж зробила подібну публікацію, аби познайомити ще більше людей з новим членом їхньої родини та отримати більше пропозицій імені для пухнастої:

“Знайомтеся, наша солодка дівчинка. Неймовірно ніжна, добра, розумна. Дякуємо за виховану і чутливу дівчинку. Давайте разом вигадаємо їй ім’я”.

Дружина Влада Ями повідомила про поповнення в родині
Дружина Влада Ями повідомила про поповнення в родині

Підписники пропонують назвати собаку Зефіркою, Снєжкою, Дейзі, Маршмеллоу, Луною, Лолою, Рафаелкою, Умкою, Булочкою, Джуді, і це ще не всі варіанти. На якому саме пара зупиниться – дізнаємося згодом.

Схожі статті