Куди зникла з екранів суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова: “Жила на коробках кілька місяців”

Відома українська телеведуча і колишня суддя улюбленого глядачами проєкту "Україна має талант" Слава Фролова перервала мовчання та збентежила мережу новиною. І хоча на екранах зірка вже давно не з'являється, за її життям продовжують слідкувати безліч фанатів.

Слава Фролова здобула медійність завдяки участі в “Україна має талант” у якості судді. Коли проєкт закрився, вона зникла з телебачення, хоча незабаром легендарне шоу повернеться в ефір – його перезапускають з нагоди 30-річчя незалежності. Однак глядачі бачитимуть нові обличчя – замість Оксани Марченко ведучим буде Гриогрій Решетнік, а суддівські крісла зайняли шоумен Сергій Притула, хореограф Євген Кот і акторка Ксенія Мішина.

Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула
Нові судді Україна має талант – Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула

Остання, до речі, зіштовхнулася з хвилею критики на свою адресу, після чого Слава її публічно підтримала:

“Як вам не соромно? Це я питаю у тих, хто влаштував цькування Ксенії Мішиній, яка пройшла кастинг і отримала роль журі в “Україна має талант”. Я побачила сюжет про це, і не можу пройти повз. Не забути, як було нестерпно, коли на початку цькували мене, а потім противно, коли ті самі зізнавалися в любові. Щоб бути обґрунтованим хейтером треба подивитися хоча б один сезон оновленого УМТ. Бо цей прикол з “я не читав, але засуджую” ми знаємо, і боляче від того, що доводиться ділити з такими дурнями одну планету. А чи варто займати нішу дурнів, коли у світі є стільки крутих можливостей?”, – написала Фролова.

Слава Фролова встала на захист Ксенії Мішиної
Слава Фролова встала на захист Ксенії Мішиної

Трохи згодом телезірка знову вийшла на зв’язок з підписниками в Інстаграмі, проте цього разу Слава звернулася до них по допомогу:

“Нещодавно нас затопило. Ми вимушені були переїжджати на тимчасову квартиру, поки вдома йшов ремонт. Жити на коробках кілька місяців – те ще задоволення. Але ми навіть раді, тому що добровільно погодитися на ремонт не вистачало духу. Звісно, наша кішка з нами. Вона спочатку дико стресувала, а згодом оживилася, звикла, завела друга – сусідського кота, і робила горді обходи саду. І тут знову переїзд! Ми повернулися після ремонту. Кішка різко стала тривожною, здригалася від будь-якого звуку, почали з’являтися калюжі в несанкціонованих місцях. Здавалося, що вона весь час щось шукає, може, свого котодруга. Одного разу не прийшла додому ночувати. Йшов дощ. Ми не знаходили собі місця. Під ранок вона з’явилася мокра і тремтяча. Я загорнула її в рушник, звідки кішка кричала, пояснюючи щось несамовите, тут я виявила на її спині величезну шишку, і якщо навіть ніжно до неї торкатися – кішка шипіла”.

Слава Фролова
Слава Фролова

Звичайно, хвостату одразу ж показали ветеринару, який запевнив, що з нею все добре, попри сильний забій, однак лікар був збентежений психологічним станом пацієнтки:

“Їй діагностували стрес і депресію. Нас худо-бідно інструктували і попередили, що якщо кішку не попустить, ми повинні будемо ходити на терапію. Я люблю свою кішку і готова ходити на будь-яку кошачу терапію. Готова, але не хотілося б”, – зауважила Слава.

Звершила свою розповідь Фролова питанням до фанатів, чи мав хтось справу з подібним в надії отримати слушну пораду.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.