Що насправді було між Ігорем Кондратюком і Аїдою Ніколайчук: дружина ревнувала, а продюсер не ховав почуттів

Співробітництво Ігоря Кондратюка та Аїди Ніколайчук давно завершилося. Втім, глядачі досі намагаються зрозуміти, чи було щось між цими двома інтелігентними представниками шоу-бізнесу, і як на новини про роман реагувала дружина продюсера. Деталі читайте в статті.

Коли дружину Ігоря Кондратюка запитали, чи вірить вона у службовий роман чоловіка з Аідою Ніколайчук, що прославилася своїм ніжним мелодійним голосом на всю країну, жінка одразу відповіла заперечливо. Мовляв, і думки такої не проймануло. Все ж таки продюсер має кришталеву репутацію, суворі принципи та негнучкий характер. Але насправді вона ревнувала коханого до виконавиці, як з’ясувалося в інтерв’ю самого продюсера.

Що було між Ігорем Кондратюком та Аідою Ніколайчук?

Що насправді було між Ігорем Кондратюком та Аїдою Ніколайчук

Їхні екранні відносини одного разу викликали у дружини Ігоря підозри в романі з підопічною, про що він розповів у передачі “Перші Другі” на телеканалі ZIK:

“Дружина сказала, що я якось не дуже правильно дивлюся на Аїду Ніколайчук. Це був епізод, який називається “Репетиція”. Там всюди оператори, там не може бути історій, які можна домислити!”

Однак, продюсер наполягає, що між ним та його підопічною ніколи не було романтичних стосунків. Більш того, молоду починаючи співачку дуже напружував той факт, що Ігор намагаються уникати поглядів на неї, і взаємодія з нею менше за всіх.

Мабуть саме тому серед глядачів і пішли плітки про їхній роман. Адже неможливість встановити правильну дистанцію вони сприйняли, як хімію між ними. Варто відмітити, що усе своє життя відомий продюсер присвятив своїй сім’ї, у якій виросло аж троє дітей.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк
Що насправді було між Ігорем Кондратюком та Аїдою Ніколайчук

Зараз Ігор та молода виконавиця не спілкуються між собою, і ніяк не підтримують зв’язок. Принамні такою є офіційна версія їхніх стосунків.

Схожі статті