Ані Лорак, Тіна Кароль та інші співачки, які закрутили роман з продюсером заради кар’єри: любов з розрахунку

Співачки не рідко зав'язують романи зі своїми продюсерами. Це й не дивно, підопічна зі своїм наставником багато часу проводить разом, тож певна прив'язаність один до одного з'являється у будь-якому випадку. Ми зібрали історії артисток, яким вдалося підкорити серце свого продюсера.

Настя Каменських і Потап

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Потап і Настя Каменських вже два роки живуть у щасливому офіційному шлюбі. Хоча за чутками їхній роман почався ще задовго до штампу в паспорті. Познайомилися закохані завдяки роботі – Олексій Потапенко шукав собі солістку для дуету, продюсером якого він власне й був. Знайомі порекомундували Настю як одну з кандидаток – так ця пара й зійшлася. Зараз вони вже не співають разом, але Потап залишився продюсером дружини, однак працює він зараз над її сольною кар’єрою.

Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Кароль почала співпрацювати з Огіром у 2007 році вже після вдалого старту на “Новій Хвилі” в Юрмалі та участі в Євробаченні від України. Однак саме з майбутнім чоловіком Тіна записала свій альбом “Полюс притяжения”, який став справжнім хітом та отримав статус “платинового”. Через рік пара одружилася, а в 2013 Євген пішов із життя після боротьби з тяжкою хворобою. У Тіни залишився від коханого син Веніамін.

Ані Лорак та Юрій Фальоса

Ані Лорак та Юрій Фальоса
Ані Лорак та Юрій Фальоса

Ані Лорак почала зустрічатися зі своїм продюсером Юрієм Фальосою будучи 18-річною дівчину. Це було її перше велике кохання, яке подарувало не лише емоції, а й яскравий старт у кар’єрі. Саме з Фальосою Ані випустила свої перші хіти та відчувала перший смак слави. Їхній фактичний шлюб тривав 8 років – розійшлися закохані в 2005-му.

Ірина Білик та Юрій Нікітін

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик та Юрій Нікітін

Ірина Білик познайомилася зі своїм майбутнім продюсером та чоловіком на початку 90-х на одному з музичних фестивалей у Вінниці. Їхній роман продовжувався вісім років, але так і не зміг перерости в офіційний шлюб.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе не можуть стати батьками
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе 

Віру Брежнєву називають однією з найбільш ревнивих жінок в шоу-бізнесі. Говорять, саме через неї її чоловік Костянтин Меладзе розірвав робочий контракт з Ерікою Герцег та Поліною Гагаріною. Сама ж Віра свого часу закохана продюсера в себе та відбила його в колишньої дружини Яни Сумм.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.