Дан Балан був помічений в обіймах відомої, але заміжньої співачки: Тіна Кароль не в захваті від суперниці

Особисте життя молдавського мачо Дана Балана оповите секретами та інтригами, адже довгий час співаку приписували роман з українською артисткою Тіною Кароль. Втім, вже давно потенційна парочка не з'являлася на публіці вдвох, а цього разу Дан збентежив фанатів спільним фото з іншою поп-дівою.

Дана Балана не можна віднести до числа знаменитостей, які активно ведуть соціальні мережі та посвячують аудиторію в усі подробиці життя поза сценою. Саме тому найвідданіші шанувальники створюють фанатські сторінки свого кумира, де публікують цікаві фото з архіву і не тільки, котрі могли бачити не всі.

На одній з таких сторінок з’явилася світлина Дана Балана з екс-віагрянкою Вірою Брежнєвою. Позують вони в обнімку одне з одним, а ще на їхньому рахунку є два дуети – “Лепестками слез” та “Наше лето”.

Користувачі мережі кинулися обговорювати побачене. Дехто з коментаторів був розчарований молдавським мачо через те, що той, мовляв, зрадив своїм принципам та закрутив роман з заміжньою жінкою – Віра одружена з композитором Костянтином Меладзе:

  • “Дан, ти ж казав, що з заміжньою ні ні…”;
  • “Розчарував”;
  • “Гарні!”;
  • “Яка вони супер пара були б. Шкода, що вони не разом”, – пишуть фанати.
Коментарі під спільним фото Дана Балана і Віри Брежнєвої
Коментарі під спільним фото Дана Балана і Віри Брежнєвої

Інша відома білявка, з якій Балану приписували роман – Тіна Кароль. Чутки про романтичні стосунки між зірками поширилися після їхнього публічного флірту на знімальному майданчику вокального шоу “Голос країни”. Попри те, що формально артисти були конкуруючими тренерами, вони не приховували від камер кокетливих поглядів та знаків уваги.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Офіційно підтверджувати або спростовувати плітки знаменитості не стали, тож навколо них сформувалася окрема армія фанатів – ДанТіна. Вони досі сподіваються побачити весілля молдавського мачо і української поп-діви. А з усіма деталями таємничої історії кохання Кароль і Балана знайомтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті