Михайло Заливако заявив про тріщину в стосунках з Анною Богдан: пара приховує від фанатів нечуване

Після завершення головного романтичного проєкту України Михайло Заливако та Анна Богдан продовжують будувати свої стосунки у столиці. Пара живе разом в Києві, і багато подорожує. Зірки не забувають розповідати підписникам про проблеми і роздавати поради.

Популярність Анни Богдан та Михайла Заливако поступово вщухає, адже на телеекрани виходять нові епізоди “Холостячки”, і глядачі перевели фокус на Злату Огнєвіч, яка знаходиться у вирі романтичних подій. Як саме зірки ставляться до такого положення справ невідомо, але вони стали набагато рідше розповідати про особисті речі та начебто трошки закрилися від публіки.

Анна Богдан і Михайло Заливако
Михайло Заливако заявив про погіршення стосунків з Анною Богдан

Тим не менш це не заважає Михайлові час від часу жартувати та спекулювати на тему їхніх стосунків.

Що відбувається між Михайлом та Анною?

Так, нещодавно на особистій сторінці бізнесмена в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому він разом з коханою постав з патчами на обличчі.

Пояснив походження гідрогелевих примочок він дивним чином.

Михайло Заливако заявив про погіршення стосунків з Анною Богдан

Жартувати таким дуже небезпечно, адже потім можна отримати реальні звинувачення. Тим паче у шоу-бізнесі. Втім, аудиторія пари розуміє, що екс-холостяк лише влаштовує комедію і навіть пальцем не чіпає свою обраницю.

Нагадуємо, що не так давно Анна Богдан вступила у відкритий конфлікт з Юлією Бельченко, яка була її головною суперницею на шоу. З’ясувалося, що турагента вивів з колії коментар Зайки про те, що Михайло не виглядає щасливим у стосунках з нею. Тому вона дочекалася слушної нагоди, і коли на Юлю полився хейт через фейкове весілля, вона виразила своє несхвалення. Таким чином їй вдалося помститися дівчині, і до того ж маючи для цього привід.

Схожі статті