Віра Брежнєва похвалилася інтер’єром нової квартири в скляній вежі за мільйон доларів: “Оце шикують!”

Віра Брежнєва разом із чоловіком, продюсером Костянтином Меладзе придбала нову квартиру в елітній новобудові в столиці. За підрахунками журналістів, вартість такого житла складає майже мільйон доларів. Зіркова пара вже закінчила ремонт і готова заїхати до нового сімейного гніздечка.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе зіграли таємне весілля у 2015 році. За словами подружжя, вони не запрошували на церемонію навіть найближчих людей, а просто розписалися в одному з європейських містечок та скромно повечеряли в улюбленому ресторані. Пара видається напрочуд щасливою — вони планують спільних дітей та наживають спільну нерухомість.

Нещодавно продюсер та екс-віагрянка придбали новеньку квартиру в елітній новобудові в столиці Україні та приватне місце у підземному паркінгу. За оцінками, варстість покупки зіркової пари складає 825 тисяч доларів. Відомо, що квартира записала на Меладзе. Неподалік нового будинку, в композитора є ще одна трикімнатна квартира.

Віра Боежнєва та Костянтин Меладзе придбали квартиру за майже мільйон доларів
Віра Боежнєва та Костянтин Меладзе придбали квартиру за майже мільйон доларів

Ремонтом та оздобленням інтер’єру, судячи з усього займається власне Брежнєва. Співачка вже встигла похвалитися свіжим ремонтом у новій квартирі у своєму особистому блозі.

Загальна площа житлового приміщення складає 206 квадратних метрів. Для дизайну Віра обрала мінімалістичний дизайн зі світлими меблями, килимами та стінами. Окрему увагу артистка приділила декору — у вітальні висить великий стильний годинник, меблі в будинку дерев’яні у скандинавському стилі.

Віра Брежнєва похвалилася інтер'єром нової квартири в скляній вежі за мільйон доларів
Віра Брежнєва похвалилася інтер’єром нової квартири в скляній вежі за мільйон доларів

“Сьогодні день почався чудово … Відвезла дочку в школу і вранці був вільний час. Так я відкрила для себе … затишок”, – розповіла колишня солістка “ВІА Гри”.

Зірка також поділилася, що її донька ходить у сусідню школу, в яку Брежнєва водить її самостійно, а після приділяє трохи часу собі та тренуванням. До речі, в будинку, де вона з чоловіком придбала квартиру, є власний тренажерний зал і басейн.

Схожі статті