Дружини та діти Андрія Доманського: що відомо про трьох обраниць та шістьох спадкоємців велелюбного шоумена

Відомий український телеведучий Андрій Доманський протягом усієї кар'єри мав дуже насичене особисте життя, тож зараз у свої 47 він є багатодітним батьком шістьох дітей. У матеріалі дізнайтеся, що відомо про жінок, які народили велелюбному шоумену спадкоємців – трьох його дружин.

На шляху до справжнього сімейного щастя телеведучому довелося пройти багато випробувань долі. І лише третій шлюб дав йому те, про що він завжди мріяв.

Перша дружина Андрія Доманського

Її звати Юлія, познайомилася пара на останніх курсах навчання в університеті. Закохані мали багато спільного, тому стосунки розвивалися стрімко – вже через півроку після їхнього початку молоді люди одружилися. Андрію тоді був 21 рік.

Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми
Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми

Спершу подружжя було щасливе одне з одним, так один за одним у них народилися син Василь і донька Лада. Як не дивно, але саме коли кар’єра Доманського пішла в гору, шлюб почав давати тріщину. Жили вони в Одесі, тоді як більшість часу шоумен проводив в Києві. Він розривався між двома містами, через що поступово близькість у відносинах з дружиною зникла, а новим захопленням зірки стала Лідія Таран.

Друга дружина Андрія Доманського

Офіційними чоловіком та дружиною Андрій і Лідія не були, але 5 років вони прожили у цивільному шлюбі. Звів пару службовий роман, причому з’їхалися колеги по цеху майже одразу.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Згодом у зірок народилася донечка Василина, а щасливих молодих батьків називали найкрасивішою парою українського телебачення. Втім, невдовзі пристрасна закоханість зникла, принаймні у Доманського, який і став ініціатором розставання. Тим більше, що на той момент в нього уже була інша симпатія.

Третя дружина Андрія Доманського

З Мариною телеведучий познайомився на зйомках шоу “Хто проти блондинок?”. Пропрацювали вони разом близько року, перш ніж вступити у стосунки. На відміну від попереднього невдалого службового роману, цей перетворився на міцний шлюб, який триває ось уже 10 років.

Андрій і Марина Доманські
Третя дружина Андрія Доманського

Закохані виховують двох спільних дітей – доньок Кіру і Віру, а також сина Марини від колишнього чоловіка, якого звати Артем.

Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри
Діти Андрія Доманського, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.