Вагітна Настя Каменських прикрила живіт хіджабом та відправилася до мечеті: хоче посвятити дитину в Іслам?

Настя Каменських і Потап спровокували чутки про те, що співачка при надії. Нещодавно артистка поїхала до мусульманської святині та поділилася своїми емоціями. Співачка у захваті від мечеті, а у коментарях немає відбою від фанатів. Дивимося та милуємося.

Вагітність Насті Каменських стала однією з найбільш обговорюваних тем серед поціновувачів шоу-бізнесу. Артистка вже 2 роки одружена з Потапом, але ще в їхньому дому не чутно дитячого сміху. Втім, поп-діва не приховує, що дуже хотіла б стати мамою. Нещодавні світлини з відпустки, де проглядається округлий животик, наштовхнули публіку на думку про те, що знаменитість таки скоро здійснить заповітну мрію. А набратися сил та мудрості для цього відправилася зірка до мусульманської мечеті.

Настя Каменських з Мімі
Вагітна Настя Каменських

Настя Каменських та Іслам

Перебуваючи на відпочинку в Еміратах, Анастасія зі своїм чоловіком відправилася до однієї з популярних мечетей ОАЕ. Місцеві мешканці настільки суворо ставляться до власних традицій, що зобов’язують навіть просто туристів одягатися відповідно до мусульманського канону.

Каменських, яка звикла не соромитися фігури та довгих ніг мала навіть йти на спеціальний ринок, аби купити хіджаб. Втім, такий одяг не смутив поп-діву і вона все одно виглядала розкішно на фоні білосніжної мечеті.

“Мечеть шейха Зайда – місце, в якому оживає казка про тисячу і одну ніч. Кожною клітинкою відчуваю величність і силу цього дивно красивого місця”, – поділилася враженнями знаменитість.

Кого хоче народити Настя: хлопчика чи дівчинку?

За своє подружнє життя з Олексієм Потапенко, Настя вже мала змогу спробувати виховувати дитину, адже у чоловіка вже є старший син Андрій. Та стосунки лишилися прохолодними. Сама ж поп-діва неодноразово говорила, що їй немає різниці хто у неї народиться: хлопчик чи дівчинка. Імена ще не вигадала, але знає одне: кохати свою дитину буде всім серцем.

Схожі статті