Дмитро Комаров почув зізнання дружини у почуттях, але не до себе: “Йому належить частина мого серця”

Відомий український телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров одружений на власниці титулу "Міс України-2016" Олександрі Кучеренко, яка зараз теж працює на телебаченні. Дружина зірки проєкту "Світ на виворіт" спантеличила мережу зізнанням у почуттях, які адресувала не законному чоловіку.

Подружню пару Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко називають найкрасивішою на вітчизняному телебаченні, з чим важко сперечатися. А про свої стосунки вони повідомили вже після весілля, яке було таємним.

Познайомилися герої нашої сьогоднішньої статті на конкурсі краси “Міс Україна” у 2016 році. Дмитро був одним членів журі, а Олександра – конкурсанткою, яка і стала переможницею у змаганні красунь. Згодом вони стали парою в шоу “Танці з зірками”, але зустрічатися закохані почали раніше.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Комаров і Кучеренко одружилися у 2019-му в Єрусалимі. На церемонії були присутні лише рідні наречених, причому летіли вони туди на одному літаку, однак на різних місцях – аби ніхто з папараці ні про що не здогадався. Коли ж вже законні чоловік та дружина розсекретили своє кохання, фанати дуже тепло сприйняли цю новину і тепер чекають на поповнення в зірковій родині.

Дітей у пари ще не з’явилося, хоча няньчитися їм вже є з ким – молодша сестра Дмитра народила йому племінницю Алісу.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко на Танцях з зірками
Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко була його партнеркою на Танцях з зірками

Від очікування появи на світ спільної дитини Комарова і Кучеренко аудиторію відволікають їхні фото у соцмережах. Цього разу увагу публіки привернула публікація Олександри з рідного Дніпра, якому вона зізналася в любові:

“Це місто могло би з легкістю очолити рейтинг найкрасивіших міст України восени! І йому точно належить частина мого серця”, – написала дівчина.

Позувала дружина Дмитра Комарова у зручному, але при цьому елегантному образі – вузьких джинсах, червоному гольфі, шкіряній куртці та в кросівках. У якості аксесуару Олександра обрала портфель.

Схожі статті