На тлі чуток про поповнення “вагітна” Лідія Таран зізналася, що знаходиться у передчутті: “Все попереду”

Ведуча новин ТСН Лідія Таран опинилася в центрі обговорень в мережі через чутки навколо її цікавого положення. Зірка вже виховує доньку-підлітка, але в одному з інтерв'ю вона зізналася, що свій материнський ресурс ще не вичерпала, після чого продемонструвала фігуру в купальнику, на ховаючи животик. Тож чи вагітна Лідія Таран насправді?

Нещодавно телеведуча влаштувала дочці Василині чудовий подарунок на 14-й день народження у вигляді подорожі в теплі краї. Дівчата насолоджувалися морем і сонцем на грецькому острові Крит. Нічого не віщувало “біди”, допоки Лідію не запідозрили у другій вагітності, яка цілком може бути результатом щільних вечерь.

Вагітна Лідія Таран у відпустці показала живіт

Судячи з інтерв’ю “Каравану історій” до свого 44-річчя, Таран дійсно замислювалася про ще одну дитину, адже з першого декрету вона вийшла менше ніж через 4 місяці. За словами знаменитості, вона навіть готова поставити на паузу улюблену роботу. Також Лідія зізналася, що чоловіка мрії поки не зустріла, адже потенційні кавалери бояться до неї підходити:

“Багатьом я здаюся такою собі залізною леді, куленепробивною. Двадцять років прямих ефірів дійсно призводять до певної професійної деформації особистості: я людина неспокійна, завжди включена в інформаційний потік, а це, мабуть, не ті вібрації, які приваблюють чоловіків”.

Лідія Таран та її донька Василина
Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною

Поки фанати сперечаються, чи дійсно Лідія Таран вагітна, вона спокійно продовжує вести особисту сторінку в Інстаграмі, де все ж таки можна побачити натяки на розвиток історії з вагітністю. Цього разу телеведуча опублікувала кадри з гримерки, на яких позує у білосніжній сорочці та вільному піджаку, з ідеальною зачіскою і макіяжем.

“А знаєте що? Так круто жити у передчутті! У передчутті всього – шурхоту листя під ногами, запаху смачної кави, зустрічі з друзями, нової серії кіно на ніч. Передчуття – це найкрутіший стан, коли все попереду, а ти вже насолоджуєшся. Вже смакуєш. “За хвилину до того, як з’явишся ти – я тебе передчую…”, як на мене, про це найкраще у Жадана. Класно вловити такий настрій і намагатись втримати його подовше… На фотці я у передчутті чудесних вихідних, ну і трохи улюбленої роботи”, – пише Лідія.

Схожі статті