Стилісти Лілії Ребрик видали її вагітність: зірку одягли в сукню-олівець, яка підкреслила великий живіт

Зіркова родина Лілія Ребрик та Андрія Дикого доволі велика. У знаменитостей підростають дві прекрасні донечки, а також є улюблениця на ім'я Діксі. Здавалося, що ще потрібно для щастя? Але фанати акторки вважають, що вона могла б народити сина і довершити картину.

Лілія Ребрик — розкішна жінка з білявим волоссям та синіми очима. Їй пасує майже все, адже важко зіпсувати таку красу. Втім, стилісти каналу, на якому працює Лілія, завжди підбирають їй сукні за характером, і при цьому намагаються проявляти оригінальність та креатив. Частіше за все акторку одягають у брендові брючні костюми, та іноді експерименти бувають невдалими.

Як виглядає свекруха Лілії Ребрик
Вагітна Лілія Ребрик засвітила великий живіт поза камерами

Лілія Ребрик вагітна?

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, у якому вона постала у бежевій сукні-олівець, яка підкреслила усі недоліки її фігури, якщо їх так можна назвати. Справа в тому, що з-під обтягуючої тканини проглядався кругленький животик. І легка кофтина, яку жінка одягла зверху, щоб приховати цей нюанс, ніяк не допомогла.

Та професіоналізм журналістки одержав верх, і вона з’явилася перед операторами, не зважаючи ні на що.

Вагітна Лілія Ребрик засвітила великий живіт поза камерами

Фотографія була зроблена прямо перед ефіром. Зірка щосили намагалася тримати спину прямо, і начебто втягувала живіт. У дописі вона закликала своїх фанатів приєднатися до перегляду ранкового шоу.

Варто відмітити, що можливість народження дитини у своїй сім’ї Лілія Ребрик не заперечує навіть після появи на світ двох доньок. У зіркової пари є величезна квартира у центрі Києва, а також заміський будинок, де зараз вони проводять набагато більше часу, ніж раніше. Сама телеведуча навіть не натякала на цікаве положення і цілком можливо, що вона просто щільно поснідала перед виходом на роботу.

Схожі статті