Лідія Таран потрапила у ДТП з вантажівкою прямо перед студією новин: як зараз почувається постраждала зірка

22 жовтня Лідія Таран повідомила, що потрапила у дорожньо-транспортну пригоду у центрі міста. Телеведуча вийшла на зв'язок одразу після інциденту та розповіла його головну суть. Для дуже обережної Лідії ситуація стала шокуючою. Усі деталі в статті.

Ранок 22 жовтня для Лідії Таран розпочався добре. Відома українська телеведуча прокинулася з прекрасним настроєм і поділилася ним з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Жінка замотивувала себе на хороший день, але доля мала інші плани. Рівно через 3 години Лідія Таран дізнається, що її позашляховик постраждав через невдалий збіг обставин.

Лідія Таран потрапила у ДТП

Стало відомо, що запакована автівка телеведучої прямо біля студії ТСН постраждала від дверей вантажівки. А всьому провиною став вітер, який своєю силою штовхнув двері винуватця.

Лідія Таран потрапила у ДТП з вантажівкою прямо перед студією новин. Скріншот особистої сторінки телеведучої

На превелике щастя, зірки у салоні позашляховика не було і вона не отримала жодної подряпини. Чого не скажеш про її автівку, яка буде оговтуватися від інциденту у руках майстра, що буде виправляти вм’ятини та пошкодження.

Лідія Таран, звісно, не забула пригадати, що на потрапляла у подібній ситуації впродовж 10 років. Ювілейний рік став для її машини хоча і не роковим, але вкрай неприємним. Сподіватимемося, що зірка виконала усі необхідні процедури згідно контракту зі страхувальною компанією і отримає компенсацію.

Нагадуємо, а раніше ми писали про те, що Лідія Таран може бути вагітною. На відпочинку телеведуча засвітила круглий животик, що стало причиною пліток про майбутні поповнення у сім’ї зірки. Втім, про її обранця рівним чином нічого не відомо, тож округла фігура Таран може бути наслідком її любові до смачненького.

Схожі статті