Річниця кончини чоловіка Софії Ротару: чому його рідний брат звинувачує співачку у сімейній трагедії

19 років тому у 2002-му родина Софії Ротару понесла важку втрату. Єдиний чоловік співачки Анатолій Євдокименко, який подарував їй музичну кар'єру і став батьком її первістка Руслана раптово пішов з життя. Сім'я довго не могла оговтатися від горя і досі згадує чоловіка з трепетом у серці.

Смерть чоловіка Анатолія Євдокименка стала для Софії Ротару справжнім ударом. Адже вона боролася за нього до останнього. Спочатку він пережив інсульт. Лікарі заспокоїли співачку і її чоловіка: треба просто поберегтися, і тоді все буде добре. Але через два роки їй довелося таки навічно попрощатися з коханим.

Брати чоловіка звинувачує Софію Ротару у його смерті

Співачка до цих пір не може оговтатися від цього горя. А на додаток були озвучені шокуючі звинувачення Валерія Євдокименка.

Весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка
Річниця кончини чоловіка Софії Ротару. Весілля співачки та Анатолія Євдокименка

Вже давно співачку, яка є для всіх уособленням доброчесності, звинувачують в смерті власного чоловіка Анатолія Євдокименка. Через вісім років з дня похорону Анатолія його рідний брат Валерій зважився висловити те, що мучило його всі ці роки:

“Якби не авантюри Софії, Толік був би ще живий! Напевно, незвично таке чути про велику Ротару, але вона дійсно була авантюристкою! І втягувала в свої афери мого брата. Пам’ятаю, коли пішли всі ці кооперативи, вони з Толіком влипли в таку історію, що брат трохи в тюрму не потрапив! Тут не тільки серце прихопить! Тут і померти недовго! Не дарма у Толіка було аж чотири інсульту! Все це – результат хвилювань, яких в його житті було в надлишку!”

Річниця кончини чоловіка Софії Ротару. Валерій Євдокименко на відвертому інтерв’ю з журналістами НТВ.

Варто відмітити, що сама Софія Михайлівна довго не могла повірити у сказане Валерієм. Вона списала цей монолог на горе, з яким чоловік не може впоратися і намагається знайти винних. Втім, Валерій зайшов надто далеко, згодом він звинуватив співачку і у смерті власної матері. Мовляв, коли жінка лежала у лікарні, Софія Ротару прийшла до неї серед ночі і влаштувала справжній скандал.

Схожі статті