Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов нову наречену, з якою його вже посватала Полякова: “Закохався”

Відомий український співак Дзідзьо після нещодавнього розлучення з дружиною-співачкою Славією тримає особисте життя в таємниці, але Оля Полякова вже сватає його до нової нареченої. Артисти разом беруть участь у шоу "Маска" в якості зіркових детективів.

Про Славію заговорили після виходу її кліпу “Я тобі не мамка”, яким вона розпочала свою співочу кар’єру. Довгий час співачка знаходилася в тіні Дзідзьо, адже він відмовляв дружину від шоу-бізнесу. Через це багато людей навіть не здогадувалися про її існування, допоки пара не повідомила про розлучення.

DZIDZIO конкретних причин не називав, лише сказав, що вони не змогли вирішити проблеми у стосунках, тому вирішили розійтися. Slavia ж почала давати безліч інтерв’ю, з яких стало відомо, що чоловік не підтримував її бажання піти на сцену, відтягував момент появи дітей, а також робив їй боляче тим, що не спростовував чутки про роман з Олею Цибульською. Попри все це, Ярослава вдячна Михайлу за прожиті разом роки. Екс-подружжя навіть продовжує спілкуватися після розірвання шлюбу.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Дзідзьо та його колишня дружина Славія

Дзідзьо стверджує, що зараз у нього немає часу на особисте життя, але його подруга Оля Полякова вже знайшла артистові нову наречену. Так, у першому випуску другого сезону шоу “Маска” детективів підкорила романтична Жирафа, якій Михайло Хома аплодував стоячи.

Героїня другого сезону шоу Маска – Жирафа
Дзідзьо зізнався в любові Жирафі

Суперблондинка, бачачи це, звернулася до DZIDZIO і запропонувала: “Так одружуйся на ній!”. Той одразу перевів тему, заявивши, що знає, хто саме ховається під маскою:

“Я знаю, хто там, але вам не скажу!”, – прокоментував Дзідзьо і зізнався Жирафі в любові.

Полякова знову не промовчала:

“Боже, ти що, закохався? Прийшов час одружити тебе на Жирафі, тим більше, тепер ти вільний”.

Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник
Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Вин

Хто саме ховається під маскою, секрет для зіркових детективів – усіх, окрім DZIDZIO, який стверджує, що знає більше за колег.

Схожі статті