Світлана Лобода стала нареченою: вийшла до гостей у декорованій квітами весільній сукні під марш Мендельсона

Популярна українська співачка Світлана Лобода ще не має за плечами офіційних шлюбів, хоча виховує вже двох дітей. Втім, нарешті шанувальники артистки дочекалися – зірка стала нареченою та засліпила всіх своєю красою у весільній сукні, декорованій квітами.

Весільну сукню Світлана Лобода одягла не для того, аби просто покрасуватися, але й не на власне весілля. Знаменитість знаходиться у серйозних стосунках і регулярно хизується каблучкою на безіменному пальці, однак про плани на заміжжя не говорить. Тож нареченою Лобода стала у якості моделі – вона взяла участь в модному показі свого друга, українського дизайнера Бічолли Тетрадзе.

Бічолла Тетрадзе і Світлана Лобода
Бічолла Тетрадзе і Світлана Лобода

За традицією, весільне вбрання від кутюр’є демонструє головна муза творця. І дійсно – Світлана дружить з Бічоллою вже багато років, а колись їм навіть приписували роман, але романтичних стосунків між ними не було. Натомість артистка надихнула модельєра на створення розкішної сукні нареченої – силуетної, довгої, напівпрозорої, зшитої зі штучних квітів.

Світлана Лобода у весільній сукні
Світлана Лобода у весільній сукні

На імпровізований подіум співачка вийшла під марш Мендельсона. Гості показу були вражені не лише красою образу, а й самої зірки. Крім того, тепер немає сумнівів, що заміж Лобода виходитиме в платті від Тетрадзе, який напевне створить ще один шедевр для подруги.

Світлана Лобода стала нареченою
Світлана Лобода стала нареченою

Світлана жодного разу не була заміжньою. З татом старшої доньки Євангеліни, хореографом Андрієм Царем, вона жила в цивільному шлюбі, який завершився через постійні скандали. Як зізнавалася Лобода, вони просто не пережили кризу п’яти років.

Особистість батька своєї молодшої спадкоємиці Тільди виконавиця приховує, хоча фанати вважають, що ним став соліст німецього рок-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн. Зірок неодноразово бачили разом, і не завжди в офіційній обстановці, проте чутки про роман вони як не підтверджували, так і не спростовували.

Схожі статті