Донька Кузьми Скрябіна вперше серйозно заговорила про дітей: “Майбутній малюк може бути схожим на покійного дідуся”

Лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка не стало у 2015 році. В музиканта та продюсера залишилася донька Марія-Барбара. Тато назвав дівчинку на честь кумира своєї молодості, акторки Барбари Брильської, з якою він був особисто знайомий. Зараз дівчина будує свою власну сім'ю та кар'єру.

Марія-Барбара народилася у 1997 році, їй ще навіть не встигло виповнитися вісімнадцять років, коли її зірковий батько розбився у страшній автомобільній аварії. Своє повноліття дівчина святкувала вже без люблячого тата, без нього вона виходила заміж. Весілля Барбари відбулося трохи менше двох років тому, на ньому, окрім родини, був присутній близький друг сім’ї – Михайло Хома, відомий як Дзідзьо.

Дзідзьо на весіллі Марії-Барбари
Дзідзьо на весіллі Марії-Барбари

Обранцем доньки Кузьми став її одногрупник на ім’я Віктор. Майбутнє подружжя з дитинства мріяли пов’язати своє життя з медициною, тож після школи обоє пішли навчатися на лікарів. Так улюблена справа допомогла знайти їм ще й кохання.

Зараз пара щаслива разом, кожен з них поступово розвивається у кар’єрі. 24-річна Барбара зізнається, що поки що вони з чоловіком не поспішають думати про дітей, тому що зараз вони прагнуть “стати на ноги” та досягти професійних висот. Дівчина завжди хотіла стати дерматологом, а творчий шлях, як у її легендарного тата, її чомусь ніколи особливо не приваблював.

Донька Кузьми Скрябіна вперше серйозно заговорила про дітей
Донька Кузьми Скрябіна вперше серйозно заговорила про дітей

Донька Кузьми розповіла, що чітко досягає своєї мети. За два місяці вона закінчує інтернатуру з напрямку дермато-венерології. До того ж щомісяця намагається вдосконалювати свої знання та вміння на спеціалізованих курсах. Барбара вивчає косметологію, вчиться робити контурну пластику, працювати з ботоксом та іншими “уколами краси”. До того ж вона вже працює в клініці.

Окрім того, дівчина підтвердила, що й сама пробувала “уколи краси” на своєму обличчі, але лише ті, які дозволені в її віці. За її словами, коли ти працюєш у цій сфері, це дуже цікаво зрозуміти, як різні препарати подіють саме на тебе, щоб потім це розповідати людям.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.