Вагітна Марічка Падалко показала фото з чоловіком, на якому вони дізналися про поповнення: “В очікуванні”

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко не приховує від підписників у соцмережах подробиць особистого життя. Особливо зірка "ТСН" полюбляє ділитися з фанатами радісними моментами, а цього разу вона показала фото з чоловіком, на якому закохані знаходяться в очікуванні поповнення. В очах вагітної Марічки Падалко можна побачити справжнє щастя.

Вже майже 20 років героїня статті працює на телеканалі 1+1. За цей час Марічка завоювала довіру та любов глядачів, які з задоволенням спостерігають за життям ведучої поза кадром.

45-річна Падалко є багатодітною мамою трьох дітей попри те, що сама вона була єдиною донькою своїх батьків, причому в їхній родині багатодітним зазвичай співчували. Саме тому знаменитість довгий час була переконаною кар’єристкою:

“Материнський інстинкт у мене прокинувся ближче до 30. Ось тільки завагітніти я не могла. Фізично я була абсолютно здорова, але дітей у нас з першим чоловіком, з яким ми прожили 15 років, не було”, – зізнавалася телеведуча в інтерв’ю.

Марічка Падалко у студії
Марічка Падалко у студії новин

Згодом після того, як Марічка розійшлася з колишнім, вони обидва змогли стати батьками. Справжнє жіноче щастя Падалко подарував журналіст, громадський діяч та народний депутат Єгор Соболєв. Пара виховує трьох дітей – сина Михайла, дочок Марію і Катерину. За словами зірки “плюсів”, планували вони лише Мішу, тоді як дівчата були щасливою несподіванкою для молодих батьків.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Чоловік та діти Марічки Падалко

Офіційно одружені Марічка і Єгор вже 11 років, але їхня романтична історія триває довше. Так, в Інстаграмі телеведучої з’явилася архівна світлина, на котрій Соболєв і вагітна Падалко вже знають, що скоро стануть батьками:

“Архів видав фото з Софіївки, якому рівно 15 років. На ньому я вже в очікуванні первістка. Час минув дуже швидко. Цінуємо моменти…”, – написала Марічка у дописі.

Шанувальники у коментарях привітали пару з датою, а також зазначили, що їхні очі зараз такі ж щасливі, як і 15 років тому, з чим важко сперечатися.

spot_img

Схожі статті