Дан Балан пригорнув до себе дівчинку з хвостиками та не залишив сумнівів щодо батьківства: “Татова донечка”

Особисте життя молдавського виконавця Дана Балана досі залишається таємничим та викликає багато питань. Заради збереження репутації мачо він вміло веде подвійне існування. Однак, до мережі часу від часу потрапляють фото, які можуть зруйнувати ую ідилію.

На протязі 20 років успішної творчої кар’єри Дану Балану не завжди вдавалося приховувати особисте життя. На початку нульових він одружився на румунській моделі Еллі Крупеніній і став батьком хлопчика Алана. Про це знали абсолютно всі. Але після розлучення та певних подій, виконавець повністю закрився від фанатів та преси.

Донька Дана Балана?

Нещодавно на фан-акаунті Дана Балана з’явилася архівна фотографія, на якій артист постав поруч з маленькою дівчинкою. Знаменитість та його маленька супутниця дуже схожі між собою, і можна було-б подумати, що це батько та донька. Пошановувачі творчості співака одразу вирішили, що це його спадкоємиця.

Дан Балан пригорнув до себе дівчинку з хвостиками та не залишив сумнівів щодо батьківства. Скріншот коментарів під публікацією

Але вже зовсім скоро з’ясувалося, що це його архівна світлина з племінницею Еліс. Матір’ю дівчинки є сестра Дана Сонда. Якщо у зірки є донька, то він, вочевидь, не готовий її показувати публіці.

Нагадуємо, що не так давно у прихильників пари Дана та Тіни з’явилася надія на їхні стосунки. Справа в тому, що співачка опублікувала реліз нового альбому, який присвятила завершеному роману з таємничим чоловіком. У якості підказки вона залишила секретні словосполучення, які добре відомі глядачам. Справа в тому, що саме ці слова використовували у своєму спілкуванні Дан Балан та Тіна Кароль. Втім, одні впевнені, що артистка намагається аичавити усе можливе з піар-компанії, інші ж свято вірять у щирість артистки, і в те, що з молдавським мачо в них було кохання.

Схожі статті