Як виглядає перший чоловік Надії Мейхер, до якого вона втекла від Меладзе: багатий та цікавий

Надія Мейхер - єдина учасниця жіночої групи "ВІА Гра", якій продюсер Костянтин Меладзе дозволив повернутися до роботи в групі після вагітності. Солістка зникла зі сцени раптово на самому піку популярності групи. Тоді жінка не розкривала імені батька дитини - його прихильники зірки дізналися лише через 10 років.

Надія Мейхер була першою солісткою легендарного жіночого колективу “ВІА Гра”. Саме вона разом із Альоною Вінницькою стояла у витоках групи та стала її незмінною легендою. Мейхер до сих пір вважають головною віагрянкою, яку називають символом колективу, адже в Надії була все, що для нього потрібно: талант, пластичність, вокал та ідеальна фігура.

Зірка почала працювати з Меладзе щойно їй виповнилося 18. Артистка стала улюбленицею продюсера: лише їй він дозволив повернутися до роботи, після того як Мейхер раптово зникла зі сцени через свою вагітність.

Альона Вінницька та Надія Мейхер
Альона Вінницька та Надія Мейхер

Артистка народила сина Ігоря у 2002 році. Але навіть ця подія не змусила Надю розкрити ім’я свого обранця. Усю правду вона розсекретила лише, коли хлопчику виповнилося 10 років. Як виявилося, Мейхер зустрічалася з бізнесменом Олександром Ліщенком.

Пара познайомилася випадково на вулиці в Києві. Між чоловіком та юною артисткою досить швидко зав’язався роман, Олександр познайомив її зі своїм колом спілкування, а перед друзями завжди представляв її коханою дружиною. Хоча їхні стосунки так і не закінчилося весіллям, а разом вони прожили лише декілька років.

Як виглядає перший чоловік Надії Мейхер
Як виглядає перший чоловік Надії Мейхер

Тим не менш сама співачка зізнавалася, що вона вдячна Олександрові за сина і досі має до нього лише теплі почуття. Надія розповідала, що сама зрозуміла в якийсь момент, що хоче подарувати цій людині дитину – тоді їй було все рівно, був у них штамп у паспорті чи ні. Тож народження первістка було зваженим та обдуманим рішенням. Мейхер настільки закохала в бізнесмена, що навіть не думала про групу та кар’єру.

Зараз вони рідко спілкуються з Ліщенком, але батько підтримує сина.

Схожі статті