Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський офіційно розписались: кухар вперше назвав кохану “своєю”

Про роман колег Володимира Ярославського та Ольги Мартиновської фанати телевізійного шоу "МастерШеф" підозрюють не 1 рік. Усією своєю поведінкою знаменитості змушують шанувальників думати, що між ними є дещо більше, ніж дружба. І відео, яке було оприлюднено нещодавно, є тому доказом.

Не так давно мережею розповсюдилися плітки про весілля Ектора Хіменеса-Браво та його колеги Мартиновської. Приводом для чуток стали фотографії шеф-кухаря разом з таємничою обраницею, за яку і прийняли Ольгу. Черга подій, яка включала приїзд матері колумбійця та його романтичний відпочинок з коханою на Мальдівах змусив користувачів створювати теорії щодо його весілля та медового місяця. Але залишалися і ті, хто вірили у стосунки Мартиновської та Ярославського, і мали рацію.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська повідомили про розпис

Нещодавно на особистій сторінці Володимира Ярославського в соціальній мережі Instagram з’явилися нові відеоролики, у яких він повідомив про розпис. Так, саме на нього він відправився разом з Ольгою. Зірки разом перебували в автомобілі і рухалися вечірнім Києвом. Під час поїздки зірка назвав Мартиновську “своєю мадам” і як ніколи заінтригував публіку метою короткої подорожі.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський офіційно розписались

Втім, дуже швидко з’ясувалося, що колеги їхали підписувати власні книжки. Також непогана новина, але точно не те, на що чекали шанувальники пари.

Зважаючи на свіжий відеоролик, який оприлюднив Володимир Ярославський, теорія про те, що Мартиновська зараз знаходиться з Ектором на Мальдівах терпить крах. Таким чином особистість обраниці колумбійського шеф-кухаря залишається невідомою, і користувачі мережі навіть не мають уяви, ким вона може бути. Але є й добра новина — Володимир “привласнив” собі Ольгу і це може казати про любовні стосунки знаменитостей.

Схожі статті