Тіна Кароль кардинально змінила імідж: пофарбувала волосся та обрізала чубчик – Дан Балан не впізнає (ФОТО)

Поп-діва української естради Тіна Кароль разом з прем'єрою нового альбому наважилася на кардинальну зміну іміджу. Зірка обрізала чубчик та показала оновлений образ у соцмережах. Фанати звикли бачити співачку з елегантною хвилястою укладкою і з червоною помадою на губах, тож новий імідж здивував багатьох.

Тіна Кароль несе горде звання поп-діви вітчизняної сцени не лише за співочий талант і артистичну харизму. Ще героїня нашої сьогоднішньої статті може похвалитися бездоганним виглядом за будь-яких обставин. Безумовно, у цьому їй допомагають стилісти, які власноруч створили унікальний та найвпізнаваніший образ Тіни – великі локони, червона помада і чорні стрілки. Все це вже давно стало родзинкою артистки.

Тіна Кароль змінила звичний імідж
Тіна Кароль змінила звичний імідж

В гардеробі Кароль купа приталених суконь, котрі за стилістикою нагадують золоту епоху гламуру. Та все частіше співачка виходить в світ у зухвалих вбраннях, але тепер, окрім одягу, Тіна наважилася на експерименти з волоссям – освітлилася та обрізала чубчик.

Тіна Кароль пофарбувала волосся та обрізала чубчик
Тіна Кароль пофарбувала волосся та обрізала чубчи

На все це вона надихнулася, коли писала новий, одинадцятий в кар’єрі альбом “Двойной рай”, сповнений особистих мотивів. Як поп-діва описувала його сама – це музична повість про кохання з пронизливими текстами і яскравими мотивами меланхолії:

“Альбом присвячений одній людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні”.

В інтерв’ю для модного глянцю VOGUE Тіна розповіла, як створювався новий образ:

“Ми з командою довго міркували про те, як виглядає героїня з нового альбому, яка вона. Зрештою прийшли до образу героїні фільму “Її звали Нікіта”, а потім зрозуміли, що мені потрібен чубчик, який надасть образу загадковості та різкості”.

На фанатській сторінці Тіни Кароль в Інстаграмі думки шанувальників з приводу оновленої зачіски знаменитості розділилися:

  • “Не подобається мені Тіна з чубчиком. Старить її вона”;
  • “До останнього думала, що в кліпі перука”;
  • “Дуже чубчик пасує”.
Фанати прокоментували новий імідж Тіни Кароль
Фанати прокоментували новий імідж Тіни Кароль

До речі, тією людиною, котрій Кароль присвятила альбом, фанати вважають молдавського мачо Дана Балана. Зірок довго підозрювали в романі, який міг зав’язатися на зйомках “Голосу країни”. Детальніше про історію їхнього кохання дивіться нижче:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.