Ольга Сумська переманила на свій бік сина старшої сестри Наталії: хоче вийти переможцем з сімейної сварки

Сестри Сумські вже давно не можуть похвалитися близькими дружніми стосунками. Ольга і Наталія виявилися непримиримими у ряді питань. Та, як з'ясувалося, все одно родинні чвари не заважають молодшій сестрі спілкуватися з племінником. Радісна тітка посвітила кадрами посиденьок з В'ячеславом Хостікоєвим.

Ольга і Наталія. Ці спадкоємиці відомої акторської династії у вельми зрілому віці майже порвали родинні відносини. Вони не з’являються разом на публіці й навіть не роблять спільних фото. Навіть на День народження мами, Ганни Опанасенко-Сумської, доньки не змогли зібратися разом.

Цікаво, що через непорозуміння з родичкою, Наталія уникає спілкування і зі своєю небогою Антоніною. Причина полягає в тому, що донька Ольги вирішила жити у Москві, адже там зустріла свою половинку Володимира Яглича.
А ось В’ячеслав Хостікоєв, син Сумської-старшої, навпаки і спілкується, і радо бере участь у зйомках зі знаменитою тіткою.

Ольга Сумська переманила небогу на свій бік?

Артистка з гордістю показала кадри з сином сестри. Виявляється актори разом знімалися у новій картині. Сюжет і всі подробиці поки тримаються у таємниці, єдине про що змогла розповісти Ольга – це про те, що зараз активно команда озвучує своїх героїв.

Ольга Сумська переманила на свій бік сина старшої сестри Наталії

Що заважає Ользі та Наталії помиритися?

Тривалий час фанати вважали, що Сумська-старша ображається на родичку через Анатолія Хостікоєва. Вірніше через зв’язок з ним. У 1990-х обранець Наталії зіграв у серіалі “Роксолана” султана. Ольга ж була головною героїнею, яка закохала у себе турецького правителя. Кілька сміливих сцен, поцілунки у кадрі породили версію про зради чоловіка.

Ольга Сумська і Анатолій Хостікоєв у серіалі “Роксолана”

Та насправді конфлікт рідних душ полягає у різних поглядах на політичну ситуацію. Наталія, як справжня патріотка, не може зрозуміти, що змусило Ольгу зніматися у серіалах для Росії. Принциповість сестер і досі не дає їм змоги возз’єднатися та щасливо жити у злагоді.

Схожі статті