Розгублена Аліна Гросу програє головній суперниці за серце Романа Полянського: “Я її люблю, напевно…”

Аліна Гросу та Роман Полянський разом не так давно, щоб бігти під вінець, але пара серйозно задумується про одруження. За таких обставин, співачці довелося познайомитися з колишньою сім'єю актора, зокрема з його донькою Марфою, яка, як виявилося, внесла деякі корективи у взаємини зірок.

Не так давно стало відомо, що у Романа Полянського, окрім колишньої дружини, ще є донька.  Дівчинку звуть Марфа. Співачка давала інтерв’ю, в якому зізналася, що прекрасно налагодила зв’язок з дитиною і бачить в ній великий творчий потенціал. Втім, багато обговорювати її посоромилася, адже це може не сподобатися її матері.

Марфа ревнує батька

А на днях Роман Полянський дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, у якому розповів, що все ж таки проблеми не обійшли пару стороною, і знайомство Аліни Гросу з Марфою вилилися в ревнощі. Так, чоловік визнає, що дитина ревнує батька до його молодої коханки і всіляко намагається привернути увагу до себе. Актор до цієї поведінки ставиться з розумінням, адже дівчинка маленька і вже не живе з батьком під одним дахом.

Аліна Гросу програє головній суперниці за серце Романа Полянського. Сімейна світлина Полянського, на якій він разом з колишньою дружиною Жулай та донькою Марфою

“Звичайно, є ревнощі. Коли ми Аліною розмовляємо, Марфа втручається в розмову. Але це дитина, їй хочеться уваги. Я намагаюся їй приділяти максимум уваги, коли вона з нами”, – поділився актор.

Також він згадав, як представив дочці нову кохану: “Точно вже не пам’ятаю, як я її представляв. “Я її люблю”, мабуть, так сказав”.

Раніше Аліна розповідала, що вже готово до другого шлюбу і серйозно задумується разом з Романом про придбання власного будинку. На цей крок вони підуть тоді, коли у сім’ї почнуть з’являтися спільні діти. Судячи з того, як активно вони розповідають про свої плани в інтерв’ю, поповнення у пари не за горами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.