Чому Дан Балан розлучився з дружиною: відмовилася від кар’єри та подарувала сина тому, хто не оцінив

Колись Дан Балан намагався створити міцну сім'ю з жінкою, чиїй красі могли позаздрити мільйони жінок. Але життя склалося таким чином, що співак вирішив покинути родину і присвятити себе кар'єрі. Що стало причиною розриву пари, читайте далі у нашій статті.

На початку нульових ім’я Дана Балана стало популярним у Молдові. Хлопця високо оцінила аудиторія і почала цікавитися не тільки його творчістю, але й особистим життям. Тоді молодий співак навіть не уявляв, що прославиться на увесь світ через декілька років, а його популярність завадить йому побудувати родину.

Колишня дружина Дана Балана

Чому Дан Балан розлучився з красунею-дружиною? Фото взято на просторах мережі.

15 років тому чоловік обрав собі у дружини румунську модель Еллу Крупеніну, яка незабаром після весілля подарувала йому первістка Алана. Шлюб тривав недовго. Через 3 роки преса дізналася про розлучення зіркового подружжя, а причиною розриву стали сильні ревнощі дівчини, яка не могла впоратися з емоціями, поки її благовірний знаходився у гастролях. Недовірі у стосунках посприяли і плітки про любов Балана до жінок.

Відомо, що після розриву хлопчик залишився жити з матір’ю. Елла та Алан певний час проживали в Ізраїлі. Один з концертних турів Дана Балана був зірваний через вчинок його колишньої, яка, намагаючись повернути зірку, ледь не відправила себе на той світ. Співак скасував концерти та повернувся додому. Після цього про Еллу до преси не потрапляло жодної інформації.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Чому Дан Балан розлучився з красунею-дружиною

Інсайдери розповідали, що Балан був неабияк засмучений ситуацією. Декілька років згодом цей вчинок приписали іншій обраниці артиста Христині Руссу, яка по сумісництву була кращою подругою його рідної сестри Сонди. Дівчина поквапилася спростувати наклеп.

Схожі статті