Без п’яти хвилин чоловік та дружина: заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці

Переможниця 11 сезону шоу "Холостяк" Анна Богдан та головний герой проєкту Михайло Заливако вийшли на паркет танцювального шоу, щоб продемонструвати свій весільний номер для суддів та глядачів. Пара повідомила фанатів про подію ще задовго до ефіру. Виходить, одружуються?

Півроку тому глядачі головного романтичного шоу країни дізналися, що ще одному холостяку вдалося закохатися в учасницю проєкту і побудувати з нею здорові відносини. Так, Михайло Заливако та Анна Богдан не тільки зустрічаються, а  вже планують весілля. Про це повідомили організатори “Танців з зірками”.

Заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці

Заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці. Скріншоти офіційних сторінок зірок

На паркеті з’явилися герой 11-го сезону “Холостяка” Михайло Заливако та його обраниця. Пара виконала танець, який готують на весілля. Тобто зірковий дует скоро стане подружжям. Варто відмітити, що Анна була одягнена в ніжну весільну сукню, а харківський бізнесмен взагалі обрав фрак.

Крім того, у глядачів з’явилася можливість обрати запрошену зірку, яка виступатиме наступного сезону. Зважаючи на сильну любов аудиторії до цієї пари, цілком імовірно, що вона з’явиться на паркеті і наступного сезону, але в якості чоловіка та дружини.

Анна Богдан у розкішній сукні та екс-холостяк Михайло Заливако в костюмі схвилювали мережу новиною
Заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці. Фото взяте на просторах мережі

Нагадуємо, що Михайло заради коханої покинув своє життя в Харкові та перебрався у Київ, де орендував для себе і обраниці квартиру. Зараз зіркова пара активно заробляє не тільки завдяки основним професіям, але і популярності після участі в реаліті-шоу. Наприклад, нещодавно вони провели марафон зі схуднення. Про майбутнє весілля обидва не казали ані слова, але не заперечували, що задумуються щодо шлюбу.

Схожі статті