Так і не змогли бути разом: єдина кохана Андрія Данилка з сумом в очах показала, на що проміняла співака

Андрій Данилко ніколи не говорив про своїх жінок і вважав за необхідне приховати усе особисте від сторонніх очей. Але одна жінка все ж таки стала гідною публічної розповіді про кохання до неї. Почуття між молодими людьми спалахнули, коли пара була зовсім юною .

В юності ще нікому невідомий Андрій Данилко закохався у свою однокласницю Анну Сердюк. Звісно, ці почуття були невинними та наповненими драмою. Хлопець розумів, що не може бути разом з дівчиною, яка походила з інтелігентної сім’ї і була набагато заможніша за нього. Судячи з розповіді зірки, Анна не надто хотіла зав’язувати стосунки з Андрієм. Майбутня зірка пообіцяв коханій, що прославить її ім’я.

Як зараз живе Анна Сердюк?

Журналісти дуже хотіли потрапити до цієї чарівної жінки, яка розбила серце знаменитості, і напросилися до неї в гості. Жінка прийняла представників преси у домашньому одязі разом з дитиною на руках. Як з’ясувалося, Сердюк живе небагато, вона стала вчителькою в школі.

Єдина кохана Андрія Данилка показала, на що проміняла любов співака

Про те, що Вірка Сердючка колись був закоханий у неї прекрасно знає, але зовсім не розділяє захоплення щодо розвитку кар’єри її колишнього однокласника. Мовляв, їй зовсім не подобається, коли чоловіки перевдягаються у жінок. Тобто, професію Андрія вона не схвалює.

На інтерв’ю Анна поводилася доволі спокійно, навіть начебто жалкуючи про те, що запросила пресу до себе додому. Андрій Данилко також давно не згадував про свою першу кохану.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Єдина кохана Андрія Данилка показала, на що проміняла любов співака

Зараз подейкують, що в нього довготривалий роман з його партнеркою по сцені Інною Білоконь. Сценічні донька та мама і самі не проти пограти на нервах журналістів, і час від часу розігрують їх поцілунками, обіймами та публічними ніжностями.

Схожі статті