Ані Лорак спіймали на гарячому: розповніла зірка щосили фотошопить свої знімки для соціальних мереж (ФОТО)

Як насправді виглядає співачка Ані Лорак без фотошопу? Користувачі мережі декілька разів помічали, що артистка полюбляє підкоригувати свою фігуру та обличчя. При цьому її прихильники не розуміють, чому вона вдається до таких маніпуляцій — виконавиця й без фотошопу виглядає чудово.

Сучасні технології дозволяють кожному виглядати як голівудські зірки. З’явилися навіть спеціальні програми, які допоможуть будь-кому змінити колір очей, форму обличчя, фігуру чи додати макіяж. Вітчизняні зірки нерідко користуються подібними додатками, щоб виглядати у соціальних мережах ідеально.

Одна із артисток, за якою не вперше помічають любов до фотошопу — співачка Ані Лорак. Декілька тижнів тому виконавиця опублікувала фото, на якому вона позує разом зі своїм другом Філіпом Кіркоровим. Король російської естради також поділився цим знімком в особистому блозі. Здавалося, фото однакове, однак якщо їх порівняти, стає помітно — Ані зробила себе худішою та більш засмаглою. Особливо це помітно по обличчю зірки.

Ані Лорак спіймали на фотошопі
Ані Лорак спіймали на фотошопі

І ось прихильники знову помітили, що Лорак вдалася до певних маніпуляцій із своєю зовнішністю. Артистка зараз відпочиває на одному із курортів Дубаю. У своєму особистому блозі вона не забуває ділитися яскравими фото та відео з відпустки.

На одному із знімків помітно, що Ані може похвалитися рельєфним пресом та стрункою фігурою. Проте деякі користувачі мережі вирішили порівняти фото з відео й побачили — на знімках стальний прес артистка собі домалювала.

Ані Лорак спіймали на фотошопі
Ані Лорак спіймали на фотошопі

Особливо цю різницю можна прослідкувати, якщо поглянути на інші відео виконавиці з пляжу. На них Лорак прогулюється узбережжям та вихваляється пишними формами.

Ані Лорак спіймали на фотошопі
Ані Лорак спіймали на фотошопі

При цьому прихильники Ані не розуміють, для чого вона вдається до фотошопу, адже й без того її фігура виглядає дуже привабливо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.