Арсен Мірзоян віддав гроші колишній і без копійки в кишені оселився у тещі вдома: “Я не вірила йому”

Народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко вже декілька років живе разом з родиною своєї доньки Тоні Матвієнко. Раніше жінка розповідала, що таке сусідство їй подобається, але з'ясувалося, що з самого початку майбутня теща Мірзояна була категорично проти одруження її доньки з ним.

Ніна Митрофанівна не приховує від фанатів того факту, що спочатку вона була обурена вимушеним спільним життям з Тонею Матвієнко та її другим чоловіком Арсеном Мірзояном. Родина із семи чоловік поселилася під одним дахом і це створювало певні проблеми для сім’ї. Та згодом артистка не тільки звикла, але й полюбила такий уклад її життя.

Теща Мірзояна Ніна Матвієнко не хотіла пускати його в будинок

Ніна Матвієнко покинула чоловіка та переселила його на дачу
Теща Мірзояна Ніна Матвієнко не хотіла пускати його в будинок

Нещодавно з’ясувалося, що проблема полягала не тільки у квадратних метрах. Виявляється, Ніна Матвієнко взагалі була проти одруження Тоні з Арсеном Мірзояном. Різноманітними способами вона намагалася обманути доньку і зробити так, щоб стосунки не отримали продовження. Втім, кохані тягнулися одне до одного і врешті-решт майбутня теща Арсена підняла білий прапор.

Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко
Теща Мірзояна Ніна Матвієнко не хотіла пускати його в будинок

“Я не хотіла цього шлюбу. Тому я так робила, щоб вона так написала, щоби він не їхав сюди. Бо там двоє дітей, а для мене це категорично ні. Я не вірила йому. Я Тоню обманювала, але вона робила по-своєму”, — зізналася артистка.

Але молодша Матвієнко все одно вчинила по-своєму. Ніна Митрофанівна визнає, що помилилася у чоловіку і згодом стала ставитися до нього, як до рідного сина. Зараз вони живуть без сварок і конфліктів. Цікаво, що Арсен головою сім’ї називає власну доньку, а Тоня Матвієнко — матір.

При цьому виконавиця не приховує: грошей для дітей на нову квартиру в неї немає. Мовляв, якщо б були декілька десятків тисяч доларів, вона б вирішила квартирне питання.

Схожі статті