Де живе та на чому їздить Холостячка Злата Огнєвіч: з яким приданим співачка шукає нареченого на проєкті

Злата Огнєвіч - головна героїня другого сезону романтичного шоу "Холостячка". Уся країна спостерігає, як за серце української співачки борються найкращі чоловіки: від бізнесменів до артистів. Сама Злата переконує - від шоу вона чекає лише щирого кохання, адже успіх у кар'єрі та матеріальні блага вона здобула сама.

35-річна співачка Злата Огнєвіч встигла досягти чималих успіхів у кар’єрі. Про її талант відомо не лише в Україні, а й за її межами: артистка встигла підкорити увесь світ під час конкурсу Євробачення, звідки привезла бронзу.

Злата регулярно радує своїх слухачів новими піснями та кліпами, а цієї осені вирішила по-справжньому відкритися: Огнєвіч стала головною героїнею “Холостячки”. Тепер уся країна щоп’ятниці вмикає “СТБ”, щоб поспостерігати за тим, як зірка шукає своє справжнє кохання.

Злата Огнєвіч та Григорій Решетник
Злата Огнєвіч та Григорій Решетник

За час своєї кар’єри артистка вже встигла обзавестися власним житлом та автомобілем. Проте, за словами самої Злати, усі кошти вона зазвичай витрачає на творчість: співпрацю з композиторами, аранжування, зйомки кліпів та організацію турів. Тож особливо розкішною нерухомістю вона похвалитися не може.

Виконавиця має свій автомобіль – це машина корейської марки Hundai чорного кольору. На ній Злата їздить уже декілька років і поки що не збирається міняти її на нову.

Яка машина у Злати Огнєвіч
Яка машина у Злати Огнєвіч

У Києві в зірки є власна квартира в елітному районі “Новопечерські Липки”. За словами самої артистки, придбати нерухомість у столиці їй допомогли батьки, які для цього продали свій приватний будинок у Криму. У квартирі співачка проживає сама, дизайн помешкання також обирала власноруч.

Де живе Злата Огнєвіч
Де живе Злата Огнєвіч

На фото з її особистого блогу можна помітити, що виконавиця надає перевагу світлим тонам та інтер’єру у скандинавському стилі. Її вітальня та спаль оформлена в білих, свтіло-сірих та молочних відтінках. Окрім того, вдома в Огнєвіч, у першу чергу, все практично та комфортно.

Схожі статті