Позитив захворів на коронавірус і розповів як протікає хвороба

Цього тижня на паркет «Танців з зірками» не вийшла чергова пара.

У 7-му ефірі «Танців з зірками» свій танець не змогли показати Олексій Завгородній, якого знають під псевдонімом Позитив, і Юля Сахневич. Причиною відсутності пари став коронавірус, який підхопив колишній учасник гурту «Время и Стекло». Про позитивний тест виконавця стало відомо просто під час прямого ефіру «Танців з зірками».

У своєму Instagram-акаунті Олексій «Позитив» Завгородній написав, що вони до останнього сподівався, що зможуть вийти на паркет танцювального шоу і показати свій танець. Проте у артиста того дня піднялася температура і він відчув  сильний біль в тілі. Артист здав тест на ковід і відразу ізолювався поки не стануть відомі результати аналізів. Вже будучи хворим, Олексій Завгородній попросив усіх берегтися і слідкувати за своїм здоров’ям.

 

 

У коментарях під постом прихильники виконавця побажали йому швидкого одужання і здоров’я. Звичайно, що в такій ситуації не обійшлося без слів підтримки на адресу Олексія Завгороднього. також дехто з прихильників артиста написав, що хвилюється за улюбленого виконавця і бажає, щоб усе минулося як найшвидше.

Артист розповів, що напередодні ефіру просто під час репетиції хореографу Юлії Сахневич стало погано, вона втратила свідомість і відчувала слабкість. На тому ж тренуванні Позитив теж відчув якусь слабкість. Обоє звернулися до лікарів, але дівчина отримала негативний результат тесту.

Також Позитив пообіцяв продемонструвати танець наступного ефіру в онлайн режимі.

Відповідно до ситуації правила проекту «Танці з зірками» дещо змінили і тепер учасники, які не вийшли на паркет у зв’язку з COVID-19 мають змогу станцювати свої номери онлайн наступного ефіру. Проте, якщо пара не зможе вийти і на наступний ефір, її дискваліфікують. Саме так сталося і з парою Олега Винника та Олени Шоптенко. Зауважимо, що хоча парі дозволили повернутися на проект, вони відмовилися від цього кроку. При цьому кожен з учасників пари прокоментував це рішення у своїх аккаунтах в мережі Instagram.

Нагадаємо, що від початку прямих ефірів танцювального проекту на коронавірус перехворіли Ольга Фреймут, Ілля Падзина, Дар’я Петрожицька, Ігор Гелуненко, Олег Винник та Олена Шоптенко.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.