Тіна Кароль остаточно відпустила Євгена Огіра і засвітилася з новим таємним чоловіком: як виглядає обранець

Тіна Кароль у 27 років лишалася на самоті з дитиною на руках. Ранню молодість так і провела: у роботі та турботах про сина. Опора й надія Євген Огір не дожив навіть до 40. Цього року поп-діва набралася сил, вирушила у нове щасливе майбутнє. І не сама.

8 років пролетіли для Тіни Кароль, як один день. Той страшний квітень 2013 вона не забуде ніколи. Євген всіма силами хапався за життя, а його молода дружина лише на мить відволіклася від піклування про нього, і безповоротно втратила. Чоловік відправив свою обраницю виступати на концерті. Прямо на сцені поп-діва дізналася безрадісну новину та заспівала так, наче хотіла докричатися до самого Бога.

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль остаточно відпустила Євгена Огіра

Свій біль трансформувала у творчість. Свою тугу у мистецтво. Кожне 28 квітня чекає з острахом і обов’язково ділиться пам’ятними світлинами з особистих архівів. Лише цього року у сторіз поп-діви з’явилося лише одне фото, а сам роковий день провела знаменитість у роботі.

Тіна Кароль остаточно відпустила Євгена Огіра

Кому Тіна Кароль відважилася відкрити своє серце?

Тривалий час вважалося, що артистка має стосунки з Даном Баланом. Пара не приховувала, що між ними є іскра. Та відносини виявилися лише дружньою симпатією. Разом із цим співачка не приховує, що хоче романтики, а ще понад усе мріє про донечку.

Зараз поп-діву запідозрили у новому романі. Викрити зірку вирішила одна з її знаменитих подружок – Катя Осадча. Телеведуча пригадала Тіні прогулянку з молодим виконавцем Іваном Наві. Музиканти гуляли Львовом, звідки й походить родом молодий чоловік.

Кароль виправдалася, що все це лише заради мистецтва, адже раніше записали дуетом пісню до збірки “Молода кров”. За словами артистки, вона раптово отримала пропозицію про зйомки відео та вирішила спробувати поімпровізувати, а ще й помилуватися краєвидами міста Лева.

Втім, для ведучої “Світського життя” все одно це звучало не дуже переконливо.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.